2777
2789
عنوان

با این شوهرچه کنم

306 بازدید | 11 پست

بهش میگم بیاوام مسکن بگیرم من طلاهام وبفروشم خونه بگیریم میگه چی میگی بابامگه میشه خونه گرفت فلانی بیست سال کارکرده اونقدسرمایه داره نمیتونه خونه بگیره من بتونم 😥😥😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نا امید!! شوهر من یه خونه ته ته ته شهر نوساز ۴۲ متری لخت حتی بدون کابینت و انشعابات و هیچی خرید ۳۱ م و یواش یواش یه ۱۰ م خرج کرد حالا خونه داریم. بودجه مون همینقدر بود ولی ماشاءالله برای اول زندگیمون خرید . دیگه شوهر شما نمیتونه بخره؟!

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

آفرین خوب کاری میکنی اگه ب حرف شوهرت باشه تا بیست سال دیگه هم نمیتونه خونه بخره  خواهرمنم طفلک از سه سال پیش ب شوهرش میگفت بیا شرایطی خونه بخریم هر منطقه ای شد هر دفعه ی بهونه ای آورد شوهرش و مادر شوهرشم مخالف بود میگفت بری فلان منطقه پسر من چجوری از اونجا بیاد و بره

الان طفلی دنبال خونه میگرده از پس کرایه ها بر نمیان همینجوری موندن

خیلی اشتباه میکنه و لطفا تسلیم نشید خواهرم یه زمانی فقط خودش پول داشت ولی شوهرش باز به خونه اهمیت نمیداد و بی فکر بود وحرف خواهرم رو گوش نمیداد  الان بعد15سال با سه تا بچه رهن میشینن درصورتی که من و اون یکی خواهرم خداروشکر از همون اول بفکر بودیم و بعد پنج سال ازدواج خونه دار شدیم خیلی زیر قرضیم ولی تموم میشن انشالله

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

فکرمیکنه چون مرده حق بااونه ومن هیچی سرم نمبشه😏😥😤

بهش بگو کرایه ها سال ب سال بیشتر میشن و سر ب فلک میکشن اما قسطا ک اینطوری نیست بعدشم بعد چند سال قسط دادن دیگه خیالتون راحته ک خونه مال خودتونه و خلاص میشین از اجاره دادن