مادریسنابرفی مدیر عضویت: 1396/04/10 تعداد پست: 795 عنوان آذری زبان ها بیان لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 27 پست سلام عزیزانی هم زبان.... من دنبال یه اسم ترکی واسه گروه خانوادگی میخوام...میشه راهنماییم کنیم ونظراتتونودریغ نکنیم... ♡مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش 1397/04/17 | 19:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادریسنابرفی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/10 تعداد پست: 795 بابا همون ترک....بشلیییین...هامیزین الیز اغریماسین😍😘💖 ♡مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش
مادریسنابرفی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/10 تعداد پست: 795 من اصالتا تبریز...ولی ساکن استارا ♡مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش
seni_kimler_opuyor عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 6479 مرندیم عزیزم دست به دامنت من یه دوست مرندی داشتم موبایلم از دستم افتاد تو آب جوبی که روش نرده داره آب بردش و همه شماره هام پرید به تبع (همه چی همه چیم پرید)من یه دوست مرندی داشتم عاشقش بودم. چن ساله گمش کردم . به نظرت چجوری میتونم پیداش کنم؟ این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...