2777
2789
عنوان

کیا راجب داروها اطلاعات دارن

46 بازدید | 7 پست

یه ژل دکتر پوست بهم داده گفتا صبحا بزنم

اسمش سروینا هست روشن کننده کشاله ران...هستش نمیدونم صبحا که بزنم بعد باید بشورمش یا باید بمونه رو پوستم تا کی بمونه؟

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

عزیزم ژل سروینا خیلی خوبه من واسه صورتم استفاده میکنم میزنم بعدش میشورم ،مثلا به جای اینکه هر شب صورتمو با صابون بشورم با ژل میشورم ،اما واسه کشاله ی ران رو نمیدونم ببین روش چی نوشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ژل سروینا خیلی خوبه من واسه صورتم استفاده میکنم میزنم بعدش میشورم ،مثلا به جای اینکه هر شب صور ...

روش نوشته روزی تا دوبار هم میشه استعاده کرد

منم گفت صبحا بزنم ولی الان موندم بعدش بشورم یا نه

روشم چیزی ننوشته

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

اهان چون شستشو هست بعدش باید بشورم

مرسی عزیزم