2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تموم کرده بودن مرسی گلم

از دیجی کالا سفارش بده واست بیارن

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
چیزای فانتزی میخوای یا برو رولان یا علاالدین 

اینا کجاس😁

اخه میدونی مامانم اینا گنبد بودن تازه اومدن گرگان جاییو بلد نیستم

خودمم ک شوهرم منتقل شده خاش اونجا رفتم دو ماهی میشه.

اینا کجاس😁 اخه میدونی مامانم اینا گنبد بودن تازه اومدن گرگان جاییو بلد نیستم خودمم ک شوهرم منتقل ...

علاالدین توی بلوار صیاد شیرازی هست 

رولان هم عدالت ۲۱ دادگاه انقلاب 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
از دیجی کالا سفارش بده واست بیارن

فردا میرم سمت زاهدان بعد چهارشنبه عروسیه میخوام تا اون موقع داشته باشه....

اخه پسرمو برده بودن ارایشگاه گریه میکرده نصف موهاش کوتات بوده نصفش بلند.دیگه نمیمونده واسه همین کچلش کردن😭😭😭😭.میخوام سبیلم داشته باشه بامزه شه

فردا میرم سمت زاهدان بعد چهارشنبه عروسیه میخوام تا اون موقع داشته باشه.... اخه پسرمو برده بودن ارای ...

عزیییزم ... خوش بگذره عروسی

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐