2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر اگه وارد باشه از رو استخون یندی با احتمال جنسیت رو میگه بهت. به من گفت ۷۰ درصد پسره

آره...ولی ب خواهرم گفته مشخص نیس...تو نی نی سایت دیده بودم چن نفر از رو عکس سونو ان تی میگفتن بچه چیه...گفتم تاپیک بزنم ببینم کسی چیزی میدونه

در من انگار کسی در پی انکار من است...

آره...ولی تو نینی سایت دیده بودم چن نفر از رو جمجمه بچه تشخیص میدادن نی نی چیه

اینا راهای تشخیصی مطمئن نیستن اگه امکان داشت خود دکتر انجام میداد ..اتفاقا خواهر منم از رو عکس بهم گفت پسره بچت درحالی که دکتر گفته بود دختر و دختر ش د

اینا راهای تشخیصی مطمئن نیستن اگه امکان داشت خود دکتر انجام میداد ..اتفاقا خواهر منم از رو عکس بهم گ ...

حالا منم بهش میگم صبر کن ی ماه دیگه برو سونو جنسیت..اما این دوس داره زودتر بدونه

دکتر اگه وارد باشه از رو استخون یندی با احتمال جنسیت رو میگه بهت. به من گفت ۷۰ درصد پسره

سونو ان تی ک رفتم دکتر یچیزی تومانیتور بهم نشون داد و گفت احتمالا پسره

ک‌احتمالا ب اندام جنسی مربوط بود

حرفی از استخون بندی واینا نزد

خیلییییییییییییی کنجکاوم تا سونوی بعد ببینم احتمالش درسته یان 

من حسم پسر بود😀 ولی نینیم شبیه این بود وسرش سمت چپ

من خودمم حسم میگه بچش پسره..خودش میگه دختره😆هر دومون کنجکاویم بببنیم حدس کدوممون درست درمیاد

من خودمم حسم میگه بچش پسره..خودش میگه دختره😆هر دومون کنجکاویم بببنیم حدس کدوممون درست درمیاد

چن هفته دیگه معلوم میشه 

ولی بعدش گفتم کاش یکم دیر فهمیده بودم

چون وقتی بفهمی چیه دیگه انتظار اومدنش خیلی سخت میشه

دخترکم زیبای منی/  یار نه ماه ی منی /عشق منی