2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سرکارمیرفتم پولامو جمع میکردم اصلا خرج نمیکردم شوهرمم تو عقد اصلا بهم پول نمیداد

ولی اینقدر پولم برکت دااشت که تونستم خودمم واسه جهیزیم خرج کنم فر توکار و گاز و یه دست مبل رو خودم خریدم حقوقمم خیلی کم بود دیگه بعد از عروسی شوهرم نذاشت برم سرکار

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢

خرجم بالا نیس ولی دختری هم نیستم آویزون اینو اون شم واسه چیزی خودم کار می‌کنم منت بابام نکشیدم منت هیچ مردی هم نمیکشم ولی دنبال شغل دومم بتونم چیزی پس انداز کنم محتاج بابام هم نباشم

منم نامزدم فعلا ولي خب قراره بعداز عقد با وام ازدواجم خريد كنم خودمم كار ميكنم ولي حقوقم انقدر نيست ...

عزیزم طرح حاتم بانک انصار هم خوبه، به ازای هر زوج 10 تا 15 تومن میدن، میتونی کالا بخری

من یخچال، ماشین ظرفشویی، جارو برقی و سرویس قابلمه و قاشق و چنگال رو با طرح حاتم خریدم، البته من فقط 10 تومن گرفتم

نمی خواستم کسی خبردار بشه

اندازه 10 تومن هم جای قسط و ضامن داشتم

پدرو مادر شدن مسولیت داره، هم تربیت درست و هم تامین نیازهای اصلی.

من که همش مستقل بودم، درسته بزرگم کردن و دانشگاه فرستادنم اما بعدش من چندبرابر خرج کردم.

کلا نسل سختی کشیده ما بودیم.

بابام مرد خوبیه ولی یسری انتقاد بهش دارم، مثلا من 30 سالگی شوهرکردم، اما هرکس خواستگار معرفی میکرد میگفت پول ندارم جهاز بدم پس شوهرش ندم بهتره حالا همش تو خونه میگفت آخ تو موندی، کاش یه پسر خوب بیاد.

فکر میکرد نکنه منحرف بشم.

دلم برای خودم میسوخت.

خداروشکر شوهر کردم، شوهرمم خوبه و آدم حسابی، اما هنوز دارم پولامو میدم بابت اون جهیزیه.  دیگه این ماه تموم بشه راحت شم 

یه برادر دارم اونم تحصیلکرده و شاغل اما مگه چقدر میتونه جمع کنه، الان با این گرونی چجوری ازدواج کنه، خرج عروسی، خونه. دلم برای اونم میسوزه.

ماها شاید بیشتر بفهمیم، و قدر بدونیم، و بفکر آینده و بچه هامون باشیم، هرچی درمیاریم نخوریم و نگردیم، یکمم جمع کنیم.

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم.