2777
2789
عنوان

خونریزی در هفته هفتم

16410 بازدید | 35 پست

سلام..من 7 هفته و 2 روزمه ...دوروز قبل چند لک قهوه ای دیدم و امروز که رفتم دسشویی مث اول پریودی که خون ریزی کمه اونجوری خون قرمز ازم میاد....اینم بگم که هفته قبل رفتم سونو و ساک خالی با جسم زرده بود...کمکم کنید کسی مث من بوده؟؟؟دارم سقط میکنم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

من دقیقا مثل شما بودم دیروز رفتم سونو تخلیه کرده بودم..😭😭😭😭😭

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

من بچم رو دوتا سونو تایید کرد که رشدش متوقف شده و قلب نداره ولی هنوز پیش خودم میگم نکنه اینقدر گریه کردم افتاد و بچه سالم بوده؟ حتما برو دکتر

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋
سلام عزیزم من دقیقا مثل شما بودم دیروز رفتم سونو کامل تخلیه کرده بودم..

وای خدایا. علائمش چیه؟؟من هفته ششم هستم.هفته دیگه هفتم یعنی برم اگه ساک خالی باشه یعنی سقط میکنم؟جنین باید دیده شه؟؟؟

سوگند بنامت که تو آرام منی⚘مادر⚘

من خواهر تو هفت هفتگی خونریزی کرد حتی لخته هم دفع کرد سریع رفت دکتر سونو کرد بهش شیاف داد الان هم شش ماهشه اصلا مشکلی نداره خدارو شکر 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳
وای خدایا. علائمش چیه؟؟من هفته ششم هستم.هفته دیگه هفتم یعنی برم اگه ساک خالی باشه یعنی سقط میکنم؟جنی ...

جنین رو اره ولی اگر قلب رو ندید میشه صبر کرد و امیدوار بود

خدایا شکرت. 
وای خدایا. علائمش چیه؟؟من هفته ششم هستم.هفته دیگه هفتم یعنی برم اگه ساک خالی باشه یعنی سقط میکنم؟جنی ...

اگه داری خونریزی میگنی داره دفع میشه دیگه 

منظورت رو از علایم نمیفهمم. دیروز رفتم دکتر خیلی ناراحت شدم و.. گفت اختلال کروموزومی پیش میاد ک نی نی سقط میشه گفت خوشحال باش که سقط کردی اون که برات بچه نمیشد اگر هم رشد میکرد باز تو یک هفته ی دیگه سقط میشد یا باید سقط میکردی 

خداروشکر کن که به خیر گذشته و دفع کردی

من خیلی ناراحت بودم گفتم اصلا امکان نداره افتاده باشه گفت برو بتا بده 

تا رفتم بتا برم دکتر رفته بود اما خودم خوندم تیتر بتام ۱۲ شده بود! 

یعنی همش دفع شده!

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اگه داری خونریزی میگنی داره دفع میشه دیگه  منظورت رو از علایم نمیفهمم. دیروز رفتم دکتر خیلی نا ...

من خونریزی ک خداروشکر خداروشکر ندارم. فقط سمت راست شکمم یکم گرفتگی داره ! بسختی باردار شوم ترس سقط روانم و بهم ریخته

سوگند بنامت که تو آرام منی⚘مادر⚘

من دیروز هشت هفته بودم 

اما تو هفته هفت سقط شده بود..

من خونریزی کردم عین پریود البته درد نداشتم رفتم دکتر بهم گفت همه چیز مرتبه جنین رو دید به منم نشون داد 

گفت یک هفته دیگه بیا دوباره بررسی باید بشه

دیروز رفتم..😰😰

من خونریزی ک خداروشکر خداروشکر ندارم. فقط سمت راست شکمم یکم گرفتگی داره ! بسختی باردار شوم ترس سقط ر ...

خب برو دکتر.. خیییلی سخته درکت میکنم

من که  از دیروز فقط اشک میریزم داغونم..انشالله خدا بهت ببخشه 

موفق باشی