2777
2789
عنوان

خونریزی در هفته هفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 16420 بازدید | 35 پست

خانوماااای عزیز منو راهنمایی میکنید. 

من هفته 8 هستم، لک و خونریزی خداروشکر ندارم.

درد کمر و زیردل دارم. با استراحت بهتره.

میترسم از سقط

میشه سقط بدون خونریزی و لک.

هفته 7 رفتم سونو جنین قلب داشت

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم. 

دردم مث درد پریوده...آمپول پروژسترون هم میزنم....منم ببعد یک سالونیم باردار شدم....خیلی خوشحال بودم...انشالله اگه قراره از دستش بدم خدا زودی جاشو برام با یه بچه سالم پرکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر جان نترس عزیزم منم هفته شش لکه بینی داشتم چند روز بعد شد خونریزی ولی خیلی کم بود امام خب خون تازه بود من به شددددت ترسیده بودم رفتم دکتر برام سونو نوشت و شکر خدا مشکلی نبود گفت وشت جفت کمی خونریزی داری فقطططط استراحت کن و شیاف سیکلوژست بهم داد هرشب بذارم.

الان الحمدلله رفع شده .فقط اسنرس نداشته باش برو ولی دکتر که کوتاهی نکرده باشی.دکتره به من گفت این استرست از خونریزیت اثرش منفی تره منم سعی کردم خودمو کنترل کنم.بسپر به خدا همه چیو

هلنسا هستم؛ زنی عاشق همسر، با هدف و امیدوار؛ خدایا تصمیم گرفتم مادربشم🦋😍این حس زیبا و بی نظیر رو نصیب من و همه ی آرزومندانش کن🙏🤰🏻💞فرزندی سالم، صالح، زیبا، موفق و سعادتمند😌🍀سپاس ای بخشنده ی مهربان🙏🌾
استارتر جان نترس عزیزم منم هفته شش لکه بینی داشتم چند روز بعد شد خونریزی ولی خیلی کم بود امام خب خون ...

درد چی؟؟دردم داشتی؟؟من فاصله دردام داره کمتر میشه خیلی میترسم

سلام عزیزم من دقیقا مثل شما بودم دیروز رفتم سونو تخلیه کرده بودم..😭😭😭😭😭

ای خدااااااا

عزیزم. واقعا ناراحت شدم برات😔

اتفاقا تا این تاپیک رو دیدم گفتم کاش شما بودین دلداریش میدادین که چیزی نیست🤦‍♀️

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
درد چی؟؟دردم داشتی؟؟من فاصله دردام داره کمتر میشه خیلی میترسم

درد یکم آره مثل پریود که میترسیدم واقعا سریع رفتم اورژانس بیمارستان صارم.خب شما هم برو سریع پیش متخصص اون شیاف به شدت کمکت میکنه که البته میگی آمپولش رو میزنی شاید نیزانش کافی نیست برات شیافم بده ولی ببین اصلااااا کار نکن یا فعالیت نداشته باش من فهمیدم سوار ماشینم میشم لکه بینیم شروع میشه الان فقط خوابیدم

هلنسا هستم؛ زنی عاشق همسر، با هدف و امیدوار؛ خدایا تصمیم گرفتم مادربشم🦋😍این حس زیبا و بی نظیر رو نصیب من و همه ی آرزومندانش کن🙏🤰🏻💞فرزندی سالم، صالح، زیبا، موفق و سعادتمند😌🍀سپاس ای بخشنده ی مهربان🙏🌾
ای خدااااااا عزیزم. واقعا ناراحت شدم برات😔 اتفاقا تا این تاپیک رو دیدم گفتم کاش شما بودین دلداریش ...

😭😭😭😭😭

نه قربونت برم دیروز دلم شکست😭😭😭

کاش نمیرفتم پیش دکتر...اصلا فکرش رو نمیکردم بارداری اولم بود خیلی تلخ شد😭

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
خانوماااای عزیز منو راهنمایی میکنید.  من هفته 8 هستم، لک و خونریزی خداروشکر ندارم. درد کمر و ...

عزیزم اگر لک و خونریزی نداری نگران نباش استراحت کن به پهلوی چپ بخواب

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
دردم مث درد پریوده...آمپول پروژسترون هم میزنم....منم ببعد یک سالونیم باردار شدم....خیلی خوشحال بودم. ...

فکر کنم دارو مصرف میکنید میمونه براتون

متاسفانه دکتر به من دارو یا امپول نداد

انشالله نی نی بمونه براتون از خدا میخوام با دل شکسته

😭😭😭😭😭 نه قربونت برم دیروز دلم شکست😭😭😭 کاش نمیرفتم پیش دکتر...اصلا فکرش رو نمیکردم بارداری ...

اخی عزیزم. خیلی سخته

منم اتفاقه خودمو هیچوقت فراموش نکردم. نمیتونم هم بکنم😔😔😔

ان شالله خدا دل هردوتامونو به زودی زود شاد کنه به بهترین شکل😭😭😭😭

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اخی عزیزم. خیلی سخته منم اتفاقه خودمو هیچوقت فراموش نکردم. نمیتونم هم بکنم😔😔😔 ان شالله خدا دل ه ...

بمیرم برات😭😭😭

الهی آمین 😔😔😔

متاسفانه منم دیروز سقط کردم با درد زیاد و دیوانه کننده

ای واااای خیلی خیلی ناراحت شدم 

اتفاقا امدم که حالتون رو بپرسم..

متاسفم عزیز دلم😰😭😭