2777
2789

احتمالا این اقا عشقشونو از دست دادن که خیلی هم شبیه شما بوده ایشون دچار یک بیماری یا افسردگی هستن که فکر می کنن شما اون عشقش هستین بهتره یه فکر اساسی بکنید حتما زمانهای خاص بیرون نیاین - مسیر حرکتتونو عوض کنید اگه خونتونو نمیشناسه یکی دو ماهی با آژانس رفت و آمد کنید کلا در مسیر و تایم مشخص نباشید تا فراموش بشید

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
احتمالا این اقا عشقشونو از دست دادن که خیلی هم شبیه شما بوده ایشون دچار یک بیماری یا افسردگی هستن که ...

اخه شرایط منم طوریه چون سرکار میرم یه ساعت خاصی باید دخترم رو بذارم مهد وبرم سرکار.وساعت برگشتمم همینطوره یه زمان مشخصه.با این وجود بعضی وقتا زودتر میام برون یا دیر تر میرم سرکار ولی بازم میبینم با یه شاخه گل وایساده وداره منو نگاه میکنه .میاد میگه اخه چرا چشات انقده سگ داره که نمیتونم یه لحظه ازت چشم بردارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا - شما خیلی زیبا هستین عاشق شما شده ولی مجبوری یه مدت یا مرخصی بگیری مثلا یک ماه یا اینکه دم در خونه سوار ماشین بشی بری یا با رئیستون صحبت کن موضوع رو بگو یکی دو ساعتی دیر برو یا زود بیا از محل کارت همون ساعت نرو

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
دقیقا - شما خیلی زیبا هستین عاشق شما شده ولی مجبوری یه مدت یا مرخصی بگیری مثلا یک ماه یا اینکه دم در ...

مرسی عزیزم شما نظر لطفتونه.فعلا که دکترم برام استراحت مطلق داده فقط باید برم سرکار تا همکار جدیدم رو توجیح کنم بعد دیگه نمیرم

دقیقا - شما خیلی زیبا هستین عاشق شما شده ولی مجبوری یه مدت یا مرخصی بگیری مثلا یک ماه یا اینکه دم در ...

مگه میشه همینطوری یهویی عاشق کسی شد؟اخه شنیدم اقایون راحت عاشق نمیشن