2777
2789
عنوان

لطفا لطفا لطفا لطفا همهههه ی کاربرا بیاید یه موضوع مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 52 پست
اگه یه تاپیک رو مختونه چرا نمیرید بیرون ازش؟؟گزارش واسه چیه ؟؟؟ احترام بزارید به حقوق دیگران لطفا

عزیزم برای اینکه حقوق دیگران رعایت بشه و این فضا عمونیه بخاطر عقده های یک سری نباید به لجن کشیده بشه ماهم داریم استفاده میکنیم بلاحره به عنوان یه کاربر حقمونه که یه فضای بدون خاله زنک بازی داشته باشیم 

آیا شما دلیل خاصی واسه قطره چکونی داری؟؟؟

عزیزم برای اینکه حقوق دیگران رعایت بشه و این فضا عمونیه بخاطر عقده های یک سری نباید به لجن کشیده بشه ...

شما جواب سوال منو ندادی.چرا وقتی از یه تاپیک خوشت نمیاد نمیری بیرون بجای اینکه گزارش بزنی؟

فرهنگ یعنی اونی که خوشش نمیاد از تاپیک بره بیرون.اگه گزارش بزنه تاپیکو بتروکونه حق اون کسی که دوست داره تو اون تاپیک باشه رو ضایع کرده.هزاران بارم پیش اومده که ماها دوست داشتیم تو یه تاپیکی باشیم و دوستان عقده ای و گزارش زن نذاشتن....

در کل هر کس اگه سرش به کار خودش باشه نه فقط تو نی نی سایت بلکه تو کل دنیا آرامش برقرار میشه

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما جواب سوال منو ندادی.چرا وقتی از یه تاپیک خوشت نمیاد نمیری بیرون بجای اینکه گزارش بزنی؟ فرهنگ یع ...

عزیزم گاهی اوقات دو خط مینویسن آدم مجبور میشه بمونه   فضا رو  بهم میریزن

شما حتما فکر میکنی من جزو اون کساییم که الکی گزارش میزنم نه بخدا من تاحالا برا هیچ تاپیکی گزارش نزدم 

من فقط میگم فرهنگ داشته باشیم و درست استفاده کنیم همین...با کسی دعوا هم ندارم

شما هم از تاپیک من خوشن نمیاد نمون ممنون

شما خودت گفتی لطفا همه کاربرا بیان.و خودت گفتی نظراتتونو بگید.

منم نگفتم از تاپیکتون خوشم نمیاد.به خواسته شما احترام گذاشتم نظرمو گفتم.

شما خودت گفتی لطفا همه کاربرا بیان.و خودت گفتی نظراتتونو بگید. منم نگفتم از تاپیکتون خوشم نمیاد.به ...

اره عزیزم گفتم همه بیان ...

ولی گلم موندن که اجباری نیست  😉😉

ممنون از نظرت عزیزم

اره عزیزم گفتم همه بیان ... ولی گلم موندن که اجباری نیست  😉😉 ممنون از نظرت عزیزم

مگه من گفتم به اجبار اینجام😐😐

ظرفیت انتقاد پذیریتون خیلی پایینه عزیزم.شما میگی فقط کسایی که موافق نظرم هستن باید تو تاپیکم باشن😂

مگه من گفتم به اجبار اینجام😐😐 ظرفیت انتقاد پذیریتون خیلی پایینه عزیزم.شما میگی فقط کسایی که مو ...

نه عزیزم منظورم اینکه 

شما گفتی خودم گفتم همه جواب بدن بله همه جواب دادن و ممنونم ازشون و گفتم همه بیان که عده اومدن و بازهم ممنون اما موندن و واسه کسی اجبار نکردم که نگفتم بیاید و بمونید 

و اینکه چند نفر قبل شما نظرشون منفی بود و من پذیرفتم عزیز دل این سایت برای من‌نیست و ارث پدرمم‌نیست که براس قانون وضع کنم و همون‌لحظه اجرا بشه من‌پیشنهادمو گفتم و اکثر اعضا موافق بودن و عده ای هم مخالف حالا من نمیتونم که وارد کاربری شما بشم و گزارش بزنم میتونم؟؟؟ 

هرکسی راه خودشو میره پس این بحث بی فایده است  و من به نظر شما احترام‌میزارم هرطور که مایلید رفتار کنید

ببخشید گلم من‌زیاد اهل توضیح و جر و بحث نیستم شب خوش