2777
2789

با عرض سلام و وقت بخیر

دوستان هممون میدونیم یه عده ای هستند که به قول خودمون قطره چکونی‌میکنن دو خط توی پست اول مینویسن و منتظرن هشت صفحه بقیه بگن خب تا بقیه اشو بگن و این پر بازدید بودن هیچ سودی برای کسی نداره...

حرف من‌اینه که بیاین زیر همین تایپک عهد ببندیم هرکس این کارو کرد نریم بگیم خب خواااهش میکنم اینجوری اصلا هم از موضوع سر درنمیاریم و باید ۸ صفحه بزنیم جلو تا برسیم به مطلب مگه اینترنت مفت داریم...

هم اینکه اون شخصِ.....به هدفش رسیده

پس بیاید همه قول بدیم زیر هیچ تایپیکی دیگه خب خب نکنیم

اگر همچین موضوعی دیدیم بلافاصله گزارش کنیم 

و کسایی که شروع میکنن خب خب گفتن گزارش بدیم 

اما شاید گاهی کسی نتونه همه رو یک جا بنویسه مثلا دستش بند بچه باشه یا .... لطف کنن اول پست بگن و اشاره کنن کسی خب خب نکنه تا بیاد بقیه شو بگه 

لطفا کسایی که موافقن بیان زیر این پست نظرشون رو بگن اگه به توافق نرسیدیم من‌تاپیک‌رو قفل میکنم 

ولی با این کار از شر تاپیک های دروغی و ساختگی و مسخره رها میشیم و یه فضای خوب و بدون تاپیک‌چرت و پرت داریم .

ممنون از همگی ببخشید طولانی شد

عالی👍👍

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی موافقم ولی اخرش خب خب میکنن همه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خب

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

موافقم .اگه هی خب خب نکنیم صفحه انقد نمیره جلو اخرشم هیچی.انقد بدم میاد

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏