از شهرستان برامون مهمون اومد سه روز باهم بودیم و مهمونی رفتیم امشبم شام خونه ما بودن بعدش متوجه شدم طرف سرش پره شپش بود حالا از وقتی فهمیدم یکسره سرم میخاره نمیدونم دارم به خودم تلقین میکنم یا انتقال پیدا کرده چندبارهم بچمو بغل کرد همش میترسم تو خونمون ریخته باشه وااای خدا چکارکنم
میخوای خیالت راحت بشه سس مایونز بزن به همه جای پوست سرت... بذار بالای ۵ شیش ساعت بمونه بعد برو حموم بشورش. اگرم یه درصد شپشی باشه قطعا نابود میشه. ضمنا سس مایونز بشدت باعث نرمی و لطافت موها میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا نگران نباش، خدای نکرده اگه همچین اتفاقی افتاده باشه دو سه بار با سس مایونز سرتون رو بشورین میره، جالبه بدونی که باعث پرپشت شدن مو هم میشه و فک کنم اگه اشتباه نکنم کشور انگلیس خیلی از این موجود استقبال میکنه
اگر گرفته باشید به این مفتیا خوب نمیشه ... خدا ب دادت برسه ... سس مایونز و شامپو شپش و شونه و فلان هم تاثیر نداره فقط باید موهاتونو تا جایی ک میشه کوتاه کنید و لباس و رخت خواب شسته بشه و فرشها جارو بشه حسااابی