2777
2789
عنوان

لطفه باردارا نیان....

| مشاهده متن کامل بحث + 9832 بازدید | 287 پست
ن روز اول جلوچشممون بود یهوغیب شد اونم شوهرمن که هیچی گم نمیکنه نمیدونم چطور گم شد

خب پس داستانات شروع شد😐

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم بعد اذان‌ میخوابم،شوهرت چی دیده بود

یه زن که عینه من بوده 

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
بازم از تنهایی مطلق بهتره بیان سر بزنن. انشالله که مشکل خونت برطرف بشه خیالت راحت بشه

مرسی عزیزم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
هیچ زنی حاضر نیست تو همچین خونه ای باشه...

وقتی مجبوری باید بمونی من از صب تاشب میزنم بیرون

نمیدونم حالا این چیزی که میگم پدرم در جریان بودتازمانی که پسر عموم نگفته بوداتفاق میفتادپدربزرگم دیگ ...

یعنی با پدربزرگتون ارتباط داشتن 

این نیز بگذرد...خدایا بابت همه چی شکرت ♥️🤝🏻🌱
میشه لینک تاپیک های قبلی بدی

عزیزم فک کنم صفحه اول بزنی رو پروفابلم تایپیکای قبلی وبیاره

من خیلی اذیت شدم پارسال خیلی راهشم ابنجوری میدا کردم همش نا دیده بگیری بگی چیزی نبود 

هیچی نمیتونه باشه ایمانت رو قوی کن حتما حتما نماز بخون سوره ی جن رو با صدایه بلند تو خونه بخون

بدون بسم الله لباس درنیار

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
من خیلی اذیت شدم پارسال خیلی راهشم ابنجوری میدا کردم همش نا دیده بگیری بگی چیزی نبود  هیچی نمی ...

الان دیگه نمی بینی

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)
من خیلی اذیت شدم پارسال خیلی راهشم ابنجوری میدا کردم همش نا دیده بگیری بگی چیزی نبود  هیچی نمی ...

منم کلا خودم و زدم اون راه که نمیبینم یاحس نمیکنم ولی بازم هستن😶