2777
2789
عنوان

لطفه باردارا نیان....

| مشاهده متن کامل بحث + 9832 بازدید | 287 پست
خدا بهت صبر بده عزیزم واقعا شرایط سختی داری

مامانم میرفت سرکار میگفت‌نمیتونم مرخصی بگیرم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

بچه ها خواهر منم همیشه خونش دو خوابه بوده بعد جلو چشم خودمون اتاق رو تمیز و مرتب میکرد تا شب نشده اتاق به حدی بهم ریخته میشد که جای سوزن انداختن نبود همیشه یه اتاقش خیلی کثیف و بهم ریخته بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خواهر منم همیشه خونش دو خوابه بوده بعد جلو چشم خودمون اتاق رو تمیز و مرتب میکرد تا شب نشده ات ...

اتاق جنا بود دیگه😑

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
وای از ترس خودمو خیس کردم توروخداخونتو عوض‌کن باچه جراتی موندین

گفتم که خونمون اماده نیست

نمیتونید ی چند وقت اجاره کنید؟؟

نه همه پولمون و دادیم برا پیش خرید

وای ماهم ازوقتی اومدیم خونه جدید قیچیمون‌گم‌شده😨😨

حالا شاید تو اسباب کشیت‌گم شده ببین دیگه جیزی گم‌نمیشه

وای  خیلی سخته.من گفتم تا چهل روز تنهام نزارین

من شوهرم ساعت ۳میومد خوته قبلشم دوستام‌ میومدن‌ پیشم مامانمم سر میزد

حالا شاید تو اسباب کشیت‌گم شده ببین دیگه جیزی گم‌نمیشه

ن روز اول جلوچشممون بود یهوغیب شد اونم شوهرمن که هیچی گم نمیکنه نمیدونم چطور گم شد

این نیز بگذرد...خدایا بابت همه چی شکرت ♥️🤝🏻🌱
خانمی یکی گفت تو خواب جن ها بهم تعرض میکنن یعنی چه

نمیدونم عزیزم