اگه تایپیکای قبلی مو خونده باشین در جریانین که همش توخونه یچی میدیدم یا یه سروصدایی میومد،الان با دخترم تواتاق بودیم که اومدم برم اشپزخونه اب بخورم یه لحظه انگار تو حال یه ادمکاملا لخت خوابیده بود😑😑
زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همینکه لخت دیده دفعه دیگه هم یه جور دیگه میبینه آدم دیونه میشه خوب
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
جن وجود داره تو قرانم ازش ياد شده... مهم اينه ازشون نترسيم و باهم دوست باشيم😑😅😅😅
راستش به حرمتی نباشه و با احتراااام خیلی زیاد من چون مسیحی ام این حرف رو باور ندارم، جن وجود نداره، جن تو فرهنگ ما و کتاب ما هم هست، اما اینم قید شده که ناشی از روح نا آروم و عذاب وجدان و انرژی های منفی محیطه
گفتیم بیا جن احضار کنیم رفته بودیم تو حس یهو یه صدایی از تو آشپزخونه اومد انگار یه چیزی افتاده باشه رفتیم نگاه کردیم هیچی نبود بعدش فهمیدن یکی از کاردهام گم شده پیدا هم نشد
همه درها رو بستی روم اخه تا کی بشینم این گوشه دری واشه؟؟😔
ای بابا جاریا اونقد گفتن و تعریف کردن از توهماتشون، حالا تو که رفتی تو اون خونه تو ذهنت پیش فرض داری که قطعا یچیزی هست دیگه! اونقد فکرشو کردی و با ترس منتظر علایم شدی که توهم میزنی. یه چیز شیرین هم بخور فشارت تنظیم شه شاید فشارت هم افتاده باشه که ازین چیزا میبینی.