اگه تایپیکای قبلی مو خونده باشین در جریانین که همش توخونه یچی میدیدم یا یه سروصدایی میومد،الان با دخترم تواتاق بودیم که اومدم برم اشپزخونه اب بخورم یه لحظه انگار تو حال یه ادمکاملا لخت خوابیده بود😑😑
زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
من اینا رو دارم میخونم الان.شوهرم پیشمه برام جذابه فردا که شوهرم بره تنها بشم با پسرم مثل چی پشیمون میشم به خودم لعنت میفرستم از ترس
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
وای خداا منم یبار تو خونه تنها بودم توی آشپزخونه یه لحظه احساس کردم یه آدم لخت از توی حال رد شد خیلی سریع اصلا قاشق جلو دهنم خشک شد ،بنظرت چرا لختن؟؟ تعجب کردم توهم لخت دیدی😨😨😨
فقر اقتصادی رو اونم فشار اورده به نشانه اعتراض لخت شده
اون یعنی کی؟ جنه.یعنی؟
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من