2777
2789
عنوان

لطفه باردارا نیان....

| مشاهده متن کامل بحث + 9832 بازدید | 287 پست

ميگي باردارا نيان من بدتر مشتاق ميشم بيام😬😬😬😬

حالا بهش ميگفتي خجالت بكش واسه چي لخت ميگردي تو خونه🤣🤣🤣

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینا رو دارم میخونم الان.شوهرم پیشمه برام جذابه فردا که شوهرم بره تنها بشم با پسرم مثل چی پشیمون میشم به خودم لعنت میفرستم از ترس

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
بعد یهو ناپدید شد تا دیدیش؟؟

ببین من تااومدم بیرون دیدمش بعد رومو کردم اونور باز نگاه کردم دیگه ندیدمش😐

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
وای من همش پشت سرمو نگاه میکنم اینا رو که میخونم.احساس میکتم یکی با صورت سیاه و چشای از حدقه دراومده ...

نه اگه بیاد انقد سنگینی حس میکنی که

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
ميگي باردارا نيان من بدتر مشتاق ميشم بيام😬😬😬😬 حالا بهش ميگفتي خجالت بكش واسه چي لخت ميگردي ت ...

نمیگه خانواده زندگی میکنه

فقر اقتصادی رو اونم فشار اورده    به نشانه اعتراض لخت شده

نه بابا احتمالا اينا كولرو خاموش كردن بدبخت گرمش شده😁 

امضات يه حال عجيبي بهم داد😔

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
دیگه عادی شده😑

وای خداا منم یبار تو خونه تنها بودم توی آشپزخونه یه لحظه احساس کردم یه آدم لخت از توی حال رد شد خیلی سریع اصلا قاشق جلو دهنم خشک شد ،بنظرت چرا لختن؟؟ تعجب کردم توهم لخت دیدی😨😨😨

فقر اقتصادی رو اونم فشار اورده    به نشانه اعتراض لخت شده

اون یعنی کی؟ جنه.یعنی؟  

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من