2777
2789

آلبالوها رو شستی هسته هاشو در بیار بعد لابلای البالوها شکر بریز و بذار شب تا صبح بمونه اندازه البالوها شکر بریز

بذار بجوشه بعد کفشو بگیر و دیدی البالوها واسه مربا مناسبه با کفگیر اونا رو در بیار و بذار شربت یکم دیگه بجوشه یکم با قاشق بریز تو ظرف سرد بشه اگه خیلی روان و آبکی نبود آماده ست

منتظر اتفاقات خوبم 
اول هسته آلبالو رو در بیار و به ازا هر کیلو آلبالو ۱/۵تا دو کیلو شکر میخواد کامل لایه لایه شکر و آلب ...

شکرش زیاد باشه که فقط مزه شکر میده! باید کمتر از وزن آلبالوت شکر بزنی تا مزه ی آلبالو هم مشخص باشه یکم

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هسته آلبالو رو بگیر بزار تو قابلمه روش شکر بریز شب تا صبح بزار یخچال خودش آب میندازه صبح یه لیوان آب بهش اضافهذکن بزار رو گاز 20 دقیقه بجوشه بعدش با توری صاف کن که آلبالو از آبش جدا بشه

به اضای هر کیلو آلبالو 1/5 یا 2 کیلو شکر

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
من مرباشو نمیخوام خب 😞

ما هم مربا نمیخوریم

ولی همه دستور ها همینجوره😕

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
شکرش زیاد باشه که فقط مزه شکر میده! باید کمتر از وزن آلبالوت شکر بزنی تا مزه ی آلبالو هم مشخص باشه ی ...

من درست میکنم خوبه شاید ذائقه ها فرق داره گلم

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت

شکر بریز روی آلبالوهای شسته شده و هسته گرفته.بذار یه شب تو یخچال بمونه.آب میندازه.

بعد یک یا دو لیوان آب بریز روش و بذار رو شعله.هم بزن تا قوام بیاد.

شیره اش رو جدا کن میشه شربت(البته خیلی غلیظه)بقیش هم مرباس.

فکر میکنم میزان شکر با آلبالو مساوی باشه.درست یادم نمونده.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
من درست میکنم خوبه شاید ذائقه ها فرق داره گلم

شوهرمن اصلا چیزای ترش دوس نداره ولی میگه شربت آلبالو باید یکم به ترشی بزنه! ذائقتون خیلی شیرینه حتما

براي يك كيلو البالو دو كيلو شكر بريز تو قبلمه لعابي ٢٤ ساعت درشو بذار بذار تو يخچال بمونه تا اب بندازه، بعد يه ليوان اب بريز بذار رو سعله متوسط و هم بزن تا كف نكن اگه كف كرد كفشو بگير، بعد ده دقيقه تا يك ربعم بذار بجوشه تا قوام بياد زيرشو اگه خيلي كم كني رنگش تيره ميشه زيادم نكن كه ميسوزه زود

الانم پاشو هستهاشونو در بيار اول😊

شوهرمن اصلا چیزای ترش دوس نداره ولی میگه شربت آلبالو باید یکم به ترشی بزنه! ذائقتون خیلی شیرینه حتما

بله گلم.منم عرض کردم ذائقه فرق داره من معمولا ۱/۵شکر میریزم

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
ما هم مربا نمیخوریم ولی همه دستور ها همینجوره😕

منم مربای هویج درست میکنم شوهرم میبره سرکار همکاراش که داداشش و دوستشن میخورن! مربا و مارمالاد آلبالومم میبره چون خودمون خیلی نمیخوریم ولی من درست کردنشونو دوس دارم