2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من مربا درست میکنه 

مایع مربا میشه میشه شربت

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

اول هسته آلبالو رو در بیار و به ازا هر کیلو آلبالو ۱/۵تا دو کیلو شکر میخواد کامل لایه لایه شکر و آلبالو بریز تو یه ظرف و چند ساعتی بذارش و بعد بارش بذار یکم که غلیظ شد شهدشو بگیر و بقیه رو مربا آلبالو درست کن

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت

هسته هاشو دربیار و اندازه ی دو سوم وزن آلبالوهات شکر بریز و دو سه لیوان آب و یکم وانیل! بذار بجوشه و یکم غلیظ بشه و بعدش با آبکش صافش کن و میوه هاش مرباس ، آبش شربت! یکمم جوهرلیمو یا آب لیمو بریز واسه شکرک نزدن یا دیرتر شکرک زدنش

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
مامانه منم همی طوری میکنه

خیلی خوب میشه ولی ما مربا نمیخوریم زیاد 

میمونه مرباها

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت