اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
اول هسته آلبالو رو در بیار و به ازا هر کیلو آلبالو ۱/۵تا دو کیلو شکر میخواد کامل لایه لایه شکر و آلبالو بریز تو یه ظرف و چند ساعتی بذارش و بعد بارش بذار یکم که غلیظ شد شهدشو بگیر و بقیه رو مربا آلبالو درست کن
در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند. بوف کور صادق هدایت
هسته هاشو دربیار و اندازه ی دو سوم وزن آلبالوهات شکر بریز و دو سه لیوان آب و یکم وانیل! بذار بجوشه و یکم غلیظ بشه و بعدش با آبکش صافش کن و میوه هاش مرباس ، آبش شربت! یکمم جوهرلیمو یا آب لیمو بریز واسه شکرک نزدن یا دیرتر شکرک زدنش
کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت