2777
2789

سلام 

دوستان من یه کمک فوری میخام 

کسی نمیدونه حداقل حقوق مدیر مالی تو یه شرکت چقدره؟؟؟

کسی رو تو اقوام نزدیکان یا حتی خودتون خبر ندارید از حداقل حقوق یه مدیر مالی؟؟؟

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استخدام شدی؟خوشبحالت😍میشه بپرسم چ نرم افزارهایی رو یاد گرفتی؟؟؟

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

من میدونم مدیر مالی شرکت ما و شرکت همسرم، خیلی بیشتر از 3 تومن میگیره

البته به میزان تحصیلات و سابقه کار هم بستگی داره

ولی خوب وقتی مدیر هستن سمت دارن و خوب حق مسئولیت میگیرن، از اون ور هم اونایی که تو مالی کار میکنن چون سه ماه یکبار صورت مالی شرکت رو می بندن پاداش می گیرن

شرکت ما جمعا 9 تومن اینا می گیره

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!
به من دو و نیم پیشنهاد شده قبول کنم به نظرتون؟؟؟خیلی کمه میدونم!!!😟 😟😟😟

سابقه داری؟؟اگه نه برو بنظرم خیلی خوبه

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
استخدام شدی؟خوشبحالت😍میشه بپرسم چ نرم افزارهایی رو یاد گرفتی؟؟؟

من با چندتا نرم افزار مثلا امین کارکردم الانم دوره مالیاتی رو دارم میرم البته قبلا رفته بودم ولی قانون عوض شده دارم مجدد کلاس میرم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
من با چندتا نرم افزار مثلا امین کارکردم الانم دوره مالیاتی رو دارم میرم البته قبلا رفته بودم ولی قان ...

موفق باشی گلم😍