2777
2789
عنوان

از چی تو عروسیتون ناراضی بودین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 151 پست

برا من همه چیم خوب بود خداروشکر فقط یکم لباس عروسم بلند بود اذیتم کرد قرارهدبود کوتاه کنه برام نکرده بود منم چک نکردم و اینکه روز عروسیم ش و ر ت قرمز پوشیده بودم اصلا حواسم نبود.بعد موقع فیلمبرداری و عکس گرفتن خانمه هی میگفت لامذهب یه رنگ دیگه میپوشیدی  دامنتو میزنم بالا میزونت کنم برا عکس ای لامصب میاد توچشم

بعضی وقتا میگم چقد ساده بودم که فکر میکردم اگه بهشون احترام بذارم متوجه احترام میشن و قدرمو میدونن.. ...

دقیقا منم...چون سنم کم بود و بیش از حد ساده با مادری که یه ذره سیاست یادم نداد فقط میگفت احترام بزار...تازه عقلم رسیده ببخشید چقدر احمق بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم...چون سنم کم بود و بیش از حد ساده با مادری که یه ذره سیاست یادم نداد فقط میگفت احترام بزار ...

دقیقا عین مادر من...

هنوزم که هنوز میگه احترام بذار 

😒😒😒

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

از اینکه یه رقص دو نفره با شوهرم نداشتم...یجاش هم هس من خسته بودم نشسته بودم ننه و دده شوهرم همجین دورشو گرفتن میرقصن خیلی نابوداااا.اونجاهای هم ک تو جمع حداقل خاسم با شوهرم برقصم دختر خاهر شوهرم عین دیوونه ها هی میاد بینمون وایمیسه میرقصه من ک نمیبخشمشون...مرتیکه فیلمبردار نکرده این قسمتو از تو فیلم حذف کنه خیلی ضایع هس

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم

آرایشگاه کلی هزینه کردم ولی بعد اصلا راضی نبودم،شاممون عالی بود عکسامون هم خیلی خوب بود.ولی در کل برادر شوهرم عروسیمون رو گند کشید

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
دیر رفتیم تو تالار...     مدل موهامم دوست نداشتم زیاد

وااای همیشه معضل دیر رسیدن هست، حالا ما اینقدر زود رسیدیم مدیر باغ گفت نیاین تو مهمونا نیومدن برید دور بزنید!!!

دنیام=شوهرم+دخترم  
از اینکه یه رقص دو نفره با شوهرم نداشتم...یجاش هم هس من خسته بودم نشسته بودم ننه و دده شوهرم همجین د ...

وای چه حرص درآر😠 یعنی یه شب که برای عروس داماد رو چشم ندارن ببینن

من که حرفشو گوش نمیدم اگه باحرف مادرم پیش برم باید همیشه لال و تو سری خور باشم

اره والا راست میگی

کااااش یه ذره هم ادب و احترام  متوجه میشدن

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
وای چه حرص درآر😠 یعنی یه شب که برای عروس داماد رو چشم ندارن ببینن

خیلی خیلی بد بود اون قسمت تالار...ینی اگر ببینی فیلمو قشنگ مشهود هست که روی عمد اینکارارو میکنن...منم جلوشون با خنده گفتم والا فیلمو باید به خواهر شوهرم و دخترش میدادین بس ک اوتا تو فیلم هسن

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
همه چیمون خوب من از لباسم ناراضی بودم با اینکه همه میگفتند قشنگه کاش اینهمه استرس الکی نداشتم 

اون استرسو همه دارن من تا نیومدیم تو خونهاین راحت نشدم تو عروس کشونم استرس داشتم همش چون همش جوون بودن و تو اتوبان بودیم

دنیام=شوهرم+دخترم