2777
2789
اتفاقا ما امروز دنبال کاراش بودیم . 30 تومن یک سال پیش خوابوندیم ماه دیگه واممون در میاد . سودش کمه ...

عزيزم ما نفري بيست گزاشتيم كم كم ميخوايم تا ماه ديگه نفري به چهل تومن برسونيم بعد همون هشتاد نفري ميدن با اين وضعيت؟؟؟؟

میتونی بجای 12 سال توی 6 سال پس بدی . مقلا ما ماهی 600 و خورده ای باید قسط بدیم حالا اگه بتونیم ماهی ...

خانم عزیز یعنی اگر من بخوام به جای ۱۲ سال زودتر پس بدم سودش کمتر میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چكارايي بايد انجام داد؟ ما هم چندماه ديگه نوبت واممون هست، ضامن هم ميخواد يا فقط سند خونه رهن بانك م ...

گلم یدونه ضامن کارمند میخواد . قبل از اینکه وامتون در بیاد شما از یک ماه قبل برو دنبال کاراش . خونت هم پیدا کن ... قولنامه رو انجام بده ( بیعانه میدی به فروشنده ) بعد حتما حتما اگر بانک گفت مثلا 5/10/97 وامت در میاد تو حداقل برای قولنامه و تسویه حساب با فروشنده 10 روز بعد تاریخ بزن .. 

مدارک هم مدارک خریدار مدارک فروشنده قولنامه سند پروانه ی ساخت و پایان کار رو باید ببری . کارشناس میفرستن خونه رو میبینن بعد از یک هفته تاییدیه ش میاد . بعد نامه میده واسه شهرداری و اینا که کاراشو کنی . کلا یک ماهی زمان میبره . 

سوالی داری در خدمتم جانم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
چرا ؟    چقدر خرج کارها پی متفرقه بود

حدودا 500 تا یه تومن خرج کارای متفرقشه.  عزیزم بالا کامل توضیح دادم برای دوستمون

خانم عزیز یعنی اگر من بخوام به جای ۱۲ سال زودتر پس بدم سودش کمتر میشه؟

بله عزیزم معلومه که کم میشه.  شما هر چه زودتر پرداخت کنی سودش کمتر میشه . اگر توی 6 سال بدی سودش نصف میشه !

گلم یدونه ضامن کارمند میخواد . قبل از اینکه وامتون در بیاد شما از یک ماه قبل برو دنبال کاراش . خونت ...

واي خدا چقدر دردسر داره

ممنون عزيزم

حتما كلي هم پول بايد به اين و اون بدين؟؟

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..
عزيزم ما نفري بيست گزاشتيم كم كم ميخوايم تا ماه ديگه نفري به چهل تومن برسونيم بعد همون هشتاد نفري مي ...

بله عزیزم . یکم بیشتر از یک سال طول میکشه اما همون نفری 80 رو بهتون میدن . اگرم همین نفری 20 تومن رو دست نزنی و اضافه نکنی بعد از دوسال نفری 80 بهتون میدن

حدودا 500 تا یه تومن خرج کارای متفرقشه.  عزیزم بالا کامل توضیح دادم برای دوستمون

هزينه اش خوبه، من خيلي بيشتر از اينها شنيده بودم ميگفتن واسه انتقال سند حدود 4/5 تومني بايد پول بدين

شما واسه هر دونفرتون گرفتين ، يعني سند سه دانگ سه دانگ ميشه ؟

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..
واي خدا چقدر دردسر داره ممنون عزيزم حتما كلي هم پول بايد به اين و اون بدين؟؟

بله دیگه گلم . حدودا 500 تا یه تومن هزینه داره 

شما با سود چند درصد گرفتید؟

بافت فرسوده الان 8 درصده و اگر بافت فرسوده نباشه فک میکنم 9 باشه شایدم 8 و نیم . اینو دیگه نپرسیدم الان اما فک میکنم میگفتن سودش کمتر شده

هزينه اش خوبه، من خيلي بيشتر از اينها شنيده بودم ميگفتن واسه انتقال سند حدود 4/5 تومني بايد پول بدين ...

نه عزیزم من فقط همسرم گرفت . انتقال سندش رو نمیدونم عزیزم بستگی به خونه ای داره که میخری چقدر گرون باشه.