2777
2789
عنوان

شلوار کوتاه🤔😦

4988 بازدید | 86 پست

خانم ها نظرتون در باره شلوار کوتاه خانم ها چیه؟!

به نظر من افتضاحن.

نظر آزاد.توهین به نظر همدیگه ممنوع.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

اونا که تا مچ کوتاهه قشنگه و دوست دارم

۱ سریاش ولی خیلی دیگه بالاتر از مچه به نظرم زیبایی نداره.

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستی جان

این موضوعات  در انتها ب بی احترامی  و توهین ب همدیگه کشیده میشه  و 

نتیجه ای هم طبیعتا  نخواهد داشت☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ی بار ی صحنه ای دیدم هم از اونا ک شلوار کوتاه میپوشن هم از شوهرم متنفر شدم رفت اصلا، کلا از همه مردا یعنی دیگه چندشم میشه بعد ازدواج انقدر چیز میز فهمیدم ک تو مجردی نمیدونستم، دنیارو دارن ب گند میکشن

دوست دارن دیگه،حالا مشکل اون پایین نیست،اون وسطا افتضاحه،من با اون یه ذره پای لخت مشکل ندارم،حتی کل موهاشونم بیرون باشه،اما شلوارهایی فاق کوتاه چسبون  و تاپ کوتاه بده.

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

قشنگه ولی واقعا جلب توجه میکنه.. مناسب خیابون نیست.. پیامبر یه جمله داره که خودتون رو در معرض تهمت قرار ندین.. چرا باید من چیزی بپوشم که یه عده آدم مریض دنبالم راه بیفتن؟

تو ساده دل کندی ولی،تقدیر بی تقصیر نیست
خب چیکار کسی داریم هرکی هر جور دوس داره میپوشه

پوشش بقیه رو نگفت..گفت بگین دوست دارین یا نه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”