2777
2789
عنوان

شلوار کوتاه🤔😦

| مشاهده متن کامل بحث + 5011 بازدید | 86 پست

تو این گرما کاش میشد دامن بپوشی بری ولی نمیشه چون مردم ندید بدیدن اذیتت میکنن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
بالای مچ خوبه.من دیروز یه دختررو دیدم شلوارش خیلی کوتاه بود پاهاشم زخم بود انگار چنگ انداخته بودن خی ...

😃😃

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دامنم نههه..شلوارک فقط🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دامنم نههه..شرتک فقط🤣

به دامنم راضیم وگرنه من کلا بیکینی دوست دارم 😂😂😂😂

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

اخه به کسی چه مربوطه هر کسی عاقله و خودش میتونه برای خودش تصمیمی بگیره به جای تاپیک زدن در مورد شوار مردم بشینن ببینن میتونی برای جامعه مفید تر باشین والا

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

استاتر جان بحث فایده نداره تا ی حرفی میزنی میگن دخالت نکن 

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت

من دامن بلند  میپوشم بعصی روزا با کفش ساق دار و جوراب  کسی هم تاحالا چیزی بهم نگفته خیلیم راحت و خنکه

حال متکلم از کلامش پیداست
موافقم.پاتم ی مقدار توپولی باشه.

پای توپول قشنگ نیس

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤