2777
2789
عنوان

فک کنم افسردگی گرفتم😨 علائمش چیهههه!؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 45 پست
خب عیبی نداره مثبت نگاه کن تو میتونی تا حامله بعدیت کلی روش تربیت درست یاد بگیری و کلی وقت داری ت ...

با این که نقطه مثبتی نمیبینم اما باید تلاشمو بکنم دیگه! 

ممنون

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
مگه نمیگن افسردگی نهایت دوازده تا هجده ماهه. پس من چرا خیلی ساله هرروز گریه میکنم کلی فکرای بد دایم ...

حتما منظورشون اینه بعد 12 ماه حاد تر میشه... 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ گفتی اخ گفتی ینی دلم خونه ای کاش ی سیلی بیاد اینارو با خودش ببره

😭😭😭 ببینم میتونن به خاک سیاه بنشوننمون

آره😢

ای بابا 

عزیزم افسردگی بعد از بارداری گرفتی 

باید با این قضیه کنار بیای 

یکم با خودت خلوت کن روحیه بده به خودت 

کارایی ک حالتو خوب میکنه انجام بده 

امیدتو از دست نده

واسه بچه بعدی روحیتو بهتر کن تا بتونی ی بچه سالم و ناز به دنیا بیاری عزیزم 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
ای بابا  عزیزم افسردگی بعد از بارداری گرفتی  باید با این قضیه کنار بیای  یکم با خو ...

منظورم بعد از سقط بود 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
ای بابا  عزیزم افسردگی بعد از بارداری گرفتی  باید با این قضیه کنار بیای  یکم با خو ...

ممنون! 

امیدوارم این بار انتظارم طولانی نشه 

چرا!؟ نی نی که خوبه😢

نه مشکل با نی نی ندارم ولی اعصابم نمیدونم مال هورمون چیه به هم ریخته،همش یه بهونه پیش بیاد میوفتم به گریه حساس شدم از شوهرم تازگی ها واسه شوخی های مسخرش بدم میاد و...

نه مشکل با نی نی ندارم ولی اعصابم نمیدونم مال هورمون چیه به هم ریخته،همش یه بهونه پیش بیاد میوفتم به ...

همین تغییرات هورمونی تو بدن خانوما عامل 80درصد مریضی هاس متأسفانه!!!! 

همین تغییرات هورمونی تو بدن خانوما عامل 80درصد مریضی هاس متأسفانه!!!! 

اره عزیزم ،ولی تو هم نگرام نباش مطمین باشدحالا که یه بار. باردار شدی بارداری های بعدیت برات خیلییی خیلی راحت میشه اینو دیدم که میگم اصلا فکرشو نکن که اعصابت بخواد خورد شه،ایشالا هرچه زودتر هم بارداری صحیح و سالمی داشته باشی

اره عزیزم ،ولی تو هم نگرام نباش مطمین باشدحالا که یه بار. باردار شدی بارداری های بعدیت برات خیلییی خ ...

ممنون! 

افشره گل سرخ بخرین ازداروخانه پیاده روی تندروزی نیم ساعت وشباقبل خواب گل گاوزبون دم کنید دعا کنیداست ...

ممنون😍