الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها من لاغرم ولی نه در آن حد قد و وزنم متعادله ولی از لحاظ ظاهری لاغر حساب میام . شوهمر همیشه می گفت خدا رو شکر تو خوبی اونقدر از زنای چاق بدم میاد .
خیلی دوران سختیه . دوست دارم زودتر از فکرش در بیام و زندگیم بیافته روی روالش . دخترم رو آبرومند بزرگ کنم . تا وقتی برگرده پشت سرش رو نگاه کنه افسوس بخوره .که چرا در حق ما نامردی رو به معنای واقعی انجام داد
خیلی دوران سختیه . دوست دارم زودتر از فکرش در بیام و زندگیم بیافته روی روالش . دخترم رو آبرومند بزرگ ...
اصلا فکر نکن اون چی فکر میکنه.برو با مشاور مجرب صحبت کن.دنبال این باش خودت چی میشی.حال خودتو خوب کن که بعدها برگشتی ب پشت سرت نگاه کردی به خودت و انگیزه و روحیت افتخار کنی
دیشب پدر شوهرم منو به زور برد خونشون که تنها نباشم . توی همون اتاقی خوابیدم که شب بعد از عقدمون با هم اونجا خوابیدم . یادم میاد چشامو بسته بودم که بخوابم که وقتی باز کردم دیدم نخوابیده و همون جور زل زده بود بهم . بهش گفتم چرا نمی خوابی بهم گفت چون خیلی خوشحالم که با من ازدواج کردی دوست دارم تا خود صبح نگات کنم .
دیشب یاد اون حرفا که افتادم داشتم خفه می شدم . خدا یا تا که درد و رنج .کمکم کن