2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباش حق رو به من می ده و مامانش هم جلوم گریه کرد هر دوشون ازم معذرت خواهی کردن به خاطر پسرشون و گفت ...

اونا الان نگران نوه شون هستن

ب حال تو دلشون نميسوزه

اين ك الان تو بري نوه رو چكار كنن چطوري بزرگش كنن با اين پسر بي مسئوليتشون

تو چرا ب شوهرت گفتي مهرم نميخام  بچه رو بده؟

اشتباه كردي

بايد بگي دخترت برا خودت مهريه رو بده

اخه شوهرت پي خوشگذراني خودش هست و اصلا دلش برا دخترت تنگ نميشه! مطمئن باش نميخاد سربارش باشه

بگو مهريه ميخام جدا ميشم

دخترت برا خودت تاكيد كن دخترت برا خودت

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
بچه ها من مهریه نمی خوام آتیش بشه دنبالش . خدا رو شکر که شاغلم . به جای مهریم دخترم رو بر می دارم که ...

وقتی تقاصای طلاق از طرف ایشون باشه موظف به پرداخت کامل دیون هست احساساتی تصمیم نگیر پول همیشه کارگشاست 

حال متکلم از کلامش پیداست
همینجوری یهویی دلشو زدی؟! 

باباش می گفت دیروز یه طومار نوشته بود از کارای من . باورم نمیشه حتی وقتایی که من بهش گفته بودم ( می بینم که خوشکل کردی رفتی حموم ) هم بهش برخورده بود و نوشته بود که من بهش اینو گفتم . یعنی شاخ درآوردم

اونا الان نگران نوه شون هستن ب حال تو دلشون نميسوزه اين ك الان تو بري نوه رو چكار كنن چطوري بزرگش ...

منظورم اين هست دخترت برا شوهرت باشه

ك تو نميخايش

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

دل به چی خوشه بی خیال نمیخوادت مهریه و حق بچت بگیر برو  اجباری میخوای با چنین مردی زندگی کنی 

من دوستم شوهرش با کسی دیگه دوست شد و دوستم فهمید پسره میگفت طلاقت بگیر مهریه هم ندارم بندازم زندان در این حد پرو دوستم به اجبار موند الان پسره میگه چون تو خانوادم مطرح کردی ابروم رفت این حرف و زدم الان زندگی میکنن ولی کاملا با شک و بی اعتمادی همیشه دعوا

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
وقتی تقاصای طلاق از طرف ایشون باشه موظف به پرداخت کامل دیون هست احساساتی تصمیم نگیر پول همیشه کارگشا ...

اون که فکر نکنم بره درخواست بده ما رو به حال خودمون رها کرده . انگار که اصلا وجود نداریم /

چی بگم والله...

خوشیه زیادی یعنی زده زیر دلشون ؟؟🤔

اصلا درک نمی کنم ..

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
باباش می گفت دیروز یه طومار نوشته بود از کارای من . باورم نمیشه حتی وقتایی که من بهش گفته بودم ( می ...

حتما حتما حتما وادارش کن برین مشاوره. بگو اون نوشته ها رو هم نشون مشاور بده

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
بچه ها من مهریه نمی خوام آتیش بشه دنبالش . خدا رو شکر که شاغلم . به جای مهریم دخترم رو بر می دارم که ...

اينو بايد شوهرت بگه ك مهريه ندم بجاش دخترم برا تو

نه اينكه تو از اولش بگي

مهريه هم تا جايي ك پشتيبان اينده ت باشه ازش بگير