2777
2789
عنوان

دوباره مادرشوهر😂😁

445 بازدید | 31 پست

سلام دوستان.مادرشوهرمن وقتی میادخونمون دست به هیچی نمیزنه .کمکی هم بخواد بکنه همسرم چندبار مانعش میشه ک بشینه.ولی وقتی من میرم خونشون توقع داره بهش کمک کنم تو همه چی .حتی انقد بلندبلند ظرف میشوره یا به دختر چهارسالش که میدونه نمیکنه میگه خسته شدم بیا کمک و.. تا منو متوجه کنه و شوهرمم با رفتار غیرمستقیم میخواد ک اونجا میرم نشینم.راستش کمک میکنم همیشه .اما خیلی داره زورم میاد.ک همیشه من سرپا  باشم اونجا و یه لیوان واسم جابجا نکنه.تهههش ی برنج بکشه... چکارکنم توقعشون کم شه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا مادرشوهر من تو خونه مون دست به هیچی نمیزنه اگرم بخواد نمیذارم کاری کنه.سنی ازش گذشته.

خونه شون هم میرم خودکار کار میکنم بدون ناراحتی که وای توقعشون بالا میره و ازین حرفها.

خدایا تا پاکم نکرده ای خاکم نکن.

والا مادرشوهر من و خاهرشوهرم فقط میگن گندم جون کمک نمیخای؟منم میگم مرسی عزیزم خونشونم در حد سفره انداختن کمک می کنم یعنی اوایل عقد می خواستم و دوس داشتم خودجوش کمک کنم اما انقد دوروبریاش گفتن کار هیچکیو قبول نداره انقدم خودش با سرد برخورد کردنش و رفتاراش باعث شد منم دس ب هیچی نمیزنم 

استاتر باز مادر شوهر تو توی خونش کار میکنه به خدا وقتی میرم خونشون انگار مهمونه قشنگ میره میشینه میگه بفرما آشپزخانه غذا درست کن.میگه نمیدونستم چی دوست دارین بخاطر همون گفتم بزار بیاد خودش آشپزی کنه

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
واااای مادرشوهر منم‌ اینجوریه تازه فکر کن از راه دورم‌ اومده دیگه بدتر باید یکسره بشوری و بپزی اونم ...

درست نیست ادم از مهمانش کار بکشه اما خب این دیگه نامردیه

استاتر باز مادر شوهر تو توی خونش کار میکنه به خدا وقتی میرم خونشون انگار مهمونه قشنگ میره میشینه میگ ...

ببین من جای تو باشم فریزرشو خالی میکنم کلی ام زعفرون میدم هیچی نمونه.

یا میگم خیلی خسته ام همون ی لوبیا پلویی چیزی بزارین خسته نشین

اگه سنش بالاس خب كمك كن بچه كوچيك هم داره، من كه كلا راحت ترم وقتي مياد پيشمون هيچ كمكي نكنه چون باعث ميشه روش باز بشه و خيلي ديگه راحت تر و پررو تر بشه تو خونه من اونوقت نميشه جمعش كرد 

حيوانم آرزوست 😞😞😞
والا مادرشوهر من تو خونه مون دست به هیچی نمیزنه اگرم بخواد نمیذارم کاری کنه.سنی ازش گذشته. خونه شون ...

اخه مادرشوهر من خیلی جوونه و هیچ مشکلی نداره. تر و فرز‌..

اخه مادرشوهر من خیلی جوونه و هیچ مشکلی نداره. تر و فرز‌..

حس مادرشوهری که داره!!!

بابا بخدا دو خط کار کردن به هیچ جا برنمیخوره.

شما فقط کاری کن تا آخر احترامت حفظ بشه.

به همسرتم بگو همسر و هم پا باشه نه فقط شوهر.

خدایا تا پاکم نکرده ای خاکم نکن.