2777
2789
عنوان

دوباره مادرشوهر😂😁

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 31 پست

من مادر شوهرم کمکم نمیکرد فقط میومد تو آشپزیم دخالت میکرد ،

منم میرفتم خونشون میشستم ، اوناهم دیگه نمیدونستن با چ زبونی بگن پاشو کمک کن ،

پدر شوهرم ب آبجیش میگفت پاشو ی تکون بخور ،

مادر شوهرم ی چند باری گفت دیس کمرم گرفت در حالی ک نداشت و شوهرم تو جم گفت پاشو نمیبینی کمرش گرفته ، ولی بعد نیم ساعت یادش رفت عادی پاشد رفت توالت .

اگه سنش بالاس خب كمك كن بچه كوچيك هم داره، من كه كلا راحت ترم وقتي مياد پيشمون هيچ كمكي نكنه چو ...

بابا اخه میاد راحت در کابینتامو اینارو باز میکنه خودش میره اتاق میره تو حموم دمپایی بر میداره.راجب کار کردن و خونه داریم نظر میده.ولی ته کمک کردنش برنج میکشه میره سرسفره.جمعم نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خلیا ..از خداتم باشه.بگو خدایاشکرت😂

نه بابا انقد سرد و بی تفاوت و بی اعتنا وتوهین آمیز رفتار میکنن آدم قلبش صد پاره میشه یعنی من هر چی بگم ازشون کم گفتن بعد عروسیم که اومدن خونه و زندگی و جهازو دستپختم و سلیقمو دیدن یه کم از کلاس گذاشتنون کم کردن

ببین من جای تو باشم فریزرشو خالی میکنم کلی ام زعفرون میدم هیچی نمونه. یا میگم خیلی خسته ام همون ی ل ...

احسنت عالیه زعفران رو خالی میکنم این بار

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
نه بابا انقد سرد و بی تفاوت و بی اعتنا وتوهین آمیز رفتار میکنن آدم قلبش صد پاره میشه یعنی من هر چی ب ...

به نظر من اصلا نشون نده ک ناراحت میشی.خودتم نکش براشون.ادم حسابشون نکن.یی ادبی هم‌نکن.سعی هم نکن خودتو بهشون نزدیک کنی

چند سالشه که ازش توقع کار کردن داری..حتما خیلی خیلی جوونه و باهاش احساس رقابت داری

اره بابا خیلی جوونه.اخه من ک عقد بودم دستکش میذاشت جلوم ک ظرف بشوزم با اینکه من همیشا کمک میکردم.اما حالا اینجوری میکنه

بابا اخه میاد راحت در کابینتامو اینارو باز میکنه خودش میره اتاق میره تو حموم دمپایی بر میداره.راجب ک ...

آخ كه چقدر بدم مياد انقدر راحت باشن تو خونه آدم، من هنوز مامانم ميخواد بياد تو اتاق خوابمون واسه اينكه تو جمع و جور كردن كمك كنه معذبه، بعد فك و فاميل شوهر ميومدن ميرفتن رو تختمون دراز ميكشن، داداشش يهو در حمومو باز ميكرد، بابا شايد لباس زير آدم اونجا آويزون باشه 

منم جديدا در اتاقا رو ميبندم وقتي ميان شايد بفهمن

حيوانم آرزوست 😞😞😞
بابا اخه میاد راحت در کابینتامو اینارو باز میکنه خودش میره اتاق میره تو حموم دمپایی بر میداره.راجب ک ...

جاي وسايلتو عوض كن وقتي خواست نگو تو فلان كابينته ،خودت بهش بده 

حيوانم آرزوست 😞😞😞
جاي وسايلتو عوض كن وقتي خواست نگو تو فلان كابينته ،خودت بهش بده 

راست میگی.

اون سری تا باز کرد گفتم چیزی لازم دارین؟

گفت ی قابلمه بده غذایی ک آوردمو خالی کنم .گفتم الان خودم میدم بهتون.

من مادرشوهرم هروقت میاد خونمون نمیزارم اصلا هیچکاری بکنه قبلا اصرار میکرد اما الان واسش عادی شده کلا پانمیشه دیگه

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم