2777
2789
عنوان

دعوا

304 بازدید | 22 پست

شوهرم دو روز ماموریت بود

من همش باهاش دعوا کردم که با این وضعم نباید میرفتی

البته اونم محبور بود

خلاصه دیگه عصری گوشیشو خاموش کرده بود

الان داره میاد خونه

چیکار کنم که حق بجانبم باشم؟؟؟؟؟؟

من هرکاریم ک کنم 

حق نداشت گوشیشو خاموش کنه

من چند روز دیگه زایمانمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوقاتتو تلخ نکن 

به این فک کن ی کاری کنی این چند روز  بهت اهمیت بده و هواسش بهت باشه 

بهش بگو درکت میکنم کارت سخته و واسمون تلاش میکنی ولی توم وضعیت منو میدونی و این چند وز هواست بهم باشه و وقتتو برام بزار 

چون اوقات تلخی کنی احتمال داره دعواتون شه زایمانت کوفتت شه و تا آخر عمر فراموش نکنی بخاطر خودتم ک شده سعی کن آروم باشی شاید خودش اومد توضیح داد و از دلت دراورد 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

رک بگم: تبریک میگم، شما کودکی هستین ک کودک دیگ ای رو تو دلتون دارین!

یعنی کل فکرو ذکرتون جای ارامش ، اینه ک حق ب جانب بنظر بیاین؟ میتونست نره و رفت؟ حقش بود حالشو بگیرین؟ ببخشید ، عذر میخوام، من جای ایشون باشم اصلا رو نمیدم 😑

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

محل نده استرس برای خودتو بچه ت سمه خدایی نکرده این استرسا باعث عصبی شدن بچه میشه یکی از اقوام ما به خاطر استرس بچه ش با مشکل چشمی دنیا اومد هیچیییییی تو دنیا به اندازه سلامت بچه ت مهم نیس رفته که رفته شماهم چیزیت نشده پس بیخود کشش نده وقتی محل ندی عذاب وجدان میگیره میاد عذرخواهی وقتی دعوا کنی یکی اون میگه یکی تو بدهکارم میشی