2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 22 پست
نمیدونم چرا این چند ماه اینجوری شدم همش فکر میکنم بهم دروغ میگه همش فکر میکنم با یکی رفته و دروغکی ...

بخاطر هورموناتونه، خواهشا این فکرا رو از خودتون دور کنید، ب خودتون و همسرتون و فرزندتوت رحم کنید

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخاطر هورموناتونه، خواهشا این فکرا رو از خودتون دور کنید، ب خودتون و همسرتون و فرزندتوت رحم کنید

نه اینکه با هم رابطه نداریم 

همش فکرای بد میاد تو ذهنم

نمیدونم چرا این چند ماه اینجوری شدم همش فکر میکنم بهم دروغ میگه همش فکر میکنم با یکی رفته و دروغکی ...

خب باهاش میرفتی یکم سخته چون بارداری ولی زن داییه من کله حاملگی میرفت مسافرت تاز وقتی بچه اش ۲۰روزه بود رفت مشهد ۱۵۰۰کیلومتر اونورشهرمون😀

ماگذشتیم و گذشت آنچه تو باما کردی...توبمان و دگران وای به حال دگران.....😔
نه اینکه با هم رابطه نداریم  همش فکرای بد میاد تو ذهنم

خب مام رابطمون محدوده

من سرویکسم کوتاهه

مردی ک بچه خواسته باید دردسراشو قبول کنه دیگ

حتما انقد احساس مسولیت داشته ک انتخابش کردید و ازش بچه دارید

این افکار رو بذارید کنار و ب ارامش بچتون فکر کنید

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
وووی من ۲۵ سزارین دارم مگه میشه

البته درک میکنم من کله باردایم میترسیدم جایی برم ولی زنداییم رودیدم حتی بعد سزارین هم رفت!!! من تا یه ماه بعدسزارین میترسم بلندشم😂بعد اون میرفت مسافرت!! خب چه اشکالی داره همسرت آروم رانندگی میکرد روحیتا ام عوض میشد خیلیارو دیدم باردارن مسافرت میرن...لااقل این همه تنش نداشتید....ولی کلا خطراتی هم داره من خواهرشوهرمم دوهفته مونده به زایمانش ۷۰۰کیلومتر مسافرت کرد تا برسه پیشه مامان جونش!!

ماگذشتیم و گذشت آنچه تو باما کردی...توبمان و دگران وای به حال دگران.....😔