2777
2789
عنوان

چیکار کنم آخه

150 بازدید | 10 پست

امروز مامانم اینا زنگ زدن گفتن بیاین پارک ماهم میریم اونجا شوهرم راضی نبود انقدر حوصلم سر میرفت بزور راضیش کردم موقع اومدن بعضی جاها سراشیبی و سربالایی بود میاده روی هم زیاد داشت منم باردارم بهم خیلی فشار اومد‌ شوهرم مدام تو راه غر زدمیگفت مجبوری با این وضع بیای پارک کوفتم شد میگفت برگردیم هر چی از دهنش در اومد بهم گفت بغض تو گلومه دارم میترکم شامم نتونستم بخورم از ناراحتی وقتی رسیدیم دیدم چندتا از فامیلا که شوهرم خوشش نمیاد و خیلی هیزن هم هستن حالا چیکار کنم بریم خونه چی بگم میخواد همش دعوا کنه بخدا خسته شدم نمیکشم دیگه همش ناراحتی داریم تو این وضعم همش غصه و ناراحتی

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی عزیزم خب باشوهرت دوتایی میرفتین

بنده خدا گفت بیا بریم پارک نزدیک خودمون من قبول نکردم گفتم مامانم ناراحت میشه خیلی وقتم بود خانوادمو ندیدم گفتم ببینمشون

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست

اگه سربالايي داشت نبايد ميرفتي اونم همون اولا،منم امشب پارك بودم ولي همونجا دم ماشين نشستيم يساعت بعدم من خدافظي كردم اومدم

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍