2777
2789
عنوان

چقدر بدبختم😢تاکی صبر کنم😭 جوونیم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2690 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم پنج ساله ازداج کردم هییییییییچی ندارم سیسمونیمم ازینواون کمک گرفتم دیگه دیدم وضعم بهتر نمیشه گفتم تا پیر نشدم حداقل یه بچه بیارم شوهر منم ماهی نهصد میگیره این ماهم فقط بهش 500 دادن من پول میوه و گوشتم ندارم تو بارداری امیدوارم زندگی بهتر شه لباس که منم یسال بیشتره نخریدم خخخ

الان شکمم بالا اومده نمیتونم  😢😢😢

مثلا تو خونه تایپ کن یا کار هنری

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟

من خودم انجام ندادم ولی یه سر به تاپیک شفاخواهی از قران بزن.تعریفشو شنیدم

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

خدای شما هم بزرگه ما هم اول زندگیمون خیلی سختی ها کشیدیم یخچال خالی جیب خالی بی پولی ولی همیجور نمیمونه الان خداروشکر خیلی وضع شوهرم خوب شده.پس امیدوار باش همه چی درست میشه.به شوهرت ارامش بده

توکل ب خدا من،هر شب سوره واقعه بخون،ان شاءالله از ی جایی ک فکرشو نمکردي خدا گره زندگيتو باز کنه و قدم نی نی ات پر برکت باشه برات😍ب شوهرت بگو هیچ وقت تنهاش نميذاري و همه جوره مرد زندگیت و تکیه گاهته

خوشگل خانما لايکم نکنید مرسی😗😗

انشالله خدا درهای رحمتش رو براتون باز میکنه. توکلت بخدا باشه .

خیلی دیدم زن و شوهرهایی که دلشون با هم یکی بوده و از هیچی به همه چیز رسیدن. خدا به زوجهای عاشق یه جور دیگه ای خیر میرسونه

عزیزم، بی پولی رو همه تجربه کردن حالا با درجات مختلف.

الان حتی اگه حال خودت جالب نیس، وانمود کن که خوبی! نذار مرد زندگیت غرورش بشکنه...برو پیشش خودتو محکم نشون بده و بهش قوت قلب بده، بگو دلت برا خانوادت تنگ شده بوده...

بگو درست میشه،همه این کاستی ها مقطعیه، امیدتون به خدا

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
من خودم انجام ندادم ولی یه سر به تاپیک شفاخواهی از قران بزن.تعریفشو شنیدم

یه مدت اینقدر قران خودمو ذکرو دعا هرچی گفتن خوبه 

ولی فایده نداشت بیخیال شدم😢😢😢😢

😘همســرم بهـترین مـــرد دنیا نفسم به نفســات بنده😘

توکلت به خدا عزیزم ، تکیه گاه همسرت باش ، درکت میکنم ، وقتی اول زندگی من بودم و یه شوهر توی کما ، خانواده ها سر زندگیاشون ... وقتی آوردیمش خونه باور کن صبحا میرفتم یه سنگک میخریدم سه تیکه میکردم که واس ناهار و شام خودم بشه ، کار میکردم دارو میخریدم واس ایشون ... میگذره گلم ، سخته ولی میگذره، الانم زندگیمون قسط رو قسط هستش ولی سالمیم ،سلامتین شکر ، دعا کن و ناامید نشو

Don't lose hope