2777
2789
عنوان

چقدر بدبختم😢تاکی صبر کنم😭 جوونیم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2690 بازدید | 53 پست
استارتر ناشکری نکن خواهر شما باید پشت شوهرتون باشین وبهش امید بدین جای من باشی چی میگی دختر،پدرشوهرم ...

حالا ما سه ساله هنو یه شب بدون قرض و وام نخوابیدیم هنوز یه سفره ساده نرفتیم باور میکنی تو این سه ال کلن پنج بار وسیله بردیم بیرون باشیم فقط سیزده بدر امسالو رفتیم بیرون چون ماشین نداشتیم😢😢😢قبول دارم پول داری خیلی خوبه ولی چی بگبم نمیشه که زندگیمونو خراب کنیم واسه پول ،شاید اگه شوهر پولدار داشتیم آدم زندگی نبود کار خدا بی حکمت نیست،خدا روزی رسوته به فکر تی نی ت باش خدارو شکر کن که سالمه

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
حالا ما سه ساله هنو یه شب بدون قرض و وام نخوابیدیم هنوز یه سفره ساده نرفتیم باور میکنی تو این سه ال ...

منم مثل شما خانواده شوهرم به هدیه حتی برای عروسیم بهم ندادن کل خرج عروسیمو شوهرم تنهایی داد

بخاطرش ارایشگاه ارزون رفتم الان حسرت به دلم مونده وقتی عروسارو میبینم

به جای جهازم به خانوادم گفتم واسم طلا بخرن اونام طلا خریدن طلاهمم فروختم 

الان هیچی ندارم😓😢😢😢😢

😘همســرم بهـترین مـــرد دنیا نفسم به نفســات بنده😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر ناشکری نکن خواهر شما باید پشت شوهرتون باشین وبهش امید بدین جای من باشی چی میگی دختر،پدرشوهرم ...

عین همیم 😢😢😢

😘همســرم بهـترین مـــرد دنیا نفسم به نفســات بنده😘

بخدا وضعیت هممون همین طور اوایل ازدواج کی وضع مالی درستی داره بخدا مامانم تعریف میکنه چندسال اول ازدواج خونه.پدر شوهر .خونه مادر زن .کرایه نشین .انقدر بی پول بودن مامانم میگه طلا فروختیم روغن خریدیم .موتور فروختیم خوردیم الان خدا رشکرر خونه ماشین باغ دارن عزیزم زندگی با امید پیش میره به فکر نی نی ات باش همه چیز درست میشه      .

سعی کن تو زندگی یه بهمنی دخالت نکنی اون   همیشه بهترین راهو انتخاب میکنه

هممون عین همین کلی قس و قرض و بدهی داریم هممون

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
میشه بگین چجوریه

عزیزم باید از نت سرچ کنی تا دقیق دقیق برات بیاره. من توو تلگ رام توو کانالشم هستم فقط نمیدونم چجوری بفرستم ک بیای و توو کانال خودت با اقا سید ( خادم کانال ) اشنا میشی. عزیزم یه مدت تحقیق کن اگه خواستی بعدش شرو کن. میتونی حاجت روایی هارو هم بخونی . چنتا نکته مهم داره. 1. گناه نکردن . 2. نماز اول وقت . 3. اگه بتونی نماز شب . من مشکل ازدواج برادرمو با این چله حل کردم ک 42 سالش بود و هنوز ازد نکرده بود . الان خداروشکر چندروزه دیگ جشننامزدیشه