2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا بیست دقیقه دراز میکشم 

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟

اگه میخوای زودی حامله شی کنار مبل بخواب و بعد از اقدام باس ن رو بزار رو مبل و پاها بالا  خودتو بلرزون و یه ربع تو همون بالا بمون تا کامل اسپرم ها برن بالا  بعدش آروم بطار پایین پاهاتو و بگیر بخواب 

امروز یکساعت دراز کشیدم.همش میگم کافی نبوده ناراحتم .هفت ماهه اقدامم

نیم ساعت قبل اقدام شوهرت قهوه بخوره تا جهش اسپرمش بره بالا.خودتم بالشتو حتما زیر باسنت بزار.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

بعد اقدام بگو شوهرت سریع پاهاتو بالا بگیره  رو تخت که هستی پاتو تکیه بده به دیوار بالا نگهدار بعد نیم ساعت به پهلوی راست بخواب.تا ۳-۴ روز هم بپر بپر بکن برقص ( اینارو یکی بهم گفت من  همون ماه که اجرا کردم  باردار شدم)

بعد اقدام بگو شوهرت سریع پاهاتو بالا بگیره  رو تخت که هستی پاتو تکیه بده به دیوار بالا نگهدار ب ...

عزیزم لطفا بگید دلیل پریدن چیه که باعث بارداری میشه؟ 

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت...💚💐💚رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
عزیزم لطفا بگید دلیل پریدن چیه که باعث بارداری میشه؟ 

نمیدونم عزیزم ولی من به اشتباه سعی  میکردم روزهای بعد از اقدام  کار سنگین یا ورزش و رقص نکنم ولی دقیقا بارداری قبلیمم بعد از اقدام تولد دعوت بودم کلی بپر بپر کرده بودم .این بارداریمم بعد از ۵ ماه اقدام با حرف اون خانم دیگه استراحت نکردم و همش ۳-۴ روز میرقصیدم و کارای خونه رو انجام میدادم .احتمالا باعث میشه جنین  بتونه لانه گزینی کنه دلیل علمیشو نمیدونم ولی مطمئنم تاثیر داره

نمیدونم عزیزم ولی من به اشتباه سعی  میکردم روزهای بعد از اقدام  کار سنگین یا ورزش و رقص نک ...

چه جالب ممنون که جواب دادی مامان گیتی خدا نی نی تو سالم و دل خوش بیاره تو بغلت 😇🙂

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت...💚💐💚رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ