2777
2789
عنوان

خونه پدر و مادر موندن

1795 بازدید | 51 پست

من تو یه شهر دور از خانواده ام زندگی میکنم . شرایط کاری همسرم خیلی بده و مرخصی زیاد نداره خیلی دیر به دیر میتونم برم پیش خانواده ام و همیشه هم بعد ۴ روز بر میگردیم و اصلا نمیتونم خوب با مادرم باشم الان از عید ندیدمشون مادرم هم نمیتونه بیاد .

خیلی دوست دارم چند روز برم پیششون بمونم . چند بار به همسرم گفتم گفت نه دوست ندارم تنها بری گفت نمیتونم تنها بمونم .

امروز دوباره گفتم خوب غذاتو محل کارت بخور اصلا برات غذا درست میکنم گفت ربطی به غذا نداره دلم براتون خیلی تنگ میشه نمیتونم بیام خونه ببینم شما نیستید . منم چیزی نگفتم . امروز با مادرم صحبت کردم گفتم اینجوری و فاان گفت شوهرت داره خود۷واهی میکنه فعلا که کارش زیاده مرخصی نمیتونه بیاد شمارو بیاره بعد برگرده گفت منم دلم برای نوه ام تنگ شده و کلی گلگی کرد . بین دوراهی موندم واقعا نمیدونم چکار کنم . اگه برم شوهرم ناراحت میشه و اگه نرم مادرم . 

اینقدر هم از اینور و اونور شنیدم و توی فامیل دیدم که مرده تو نبود زنش خیانت کرده با اون که به شوهرم خیلی اعتماد دارم اما باز میترسم از تنهایی شیطنت کنه .

لطفا راهنماییم کنید چکار کنم آخه 😥😥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم از عید خانوادمو ندیدم

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت

وا خیانت چی خانومی

همسرت گناه داره خسته از سرکار میاد بعد خونه خالی سکوت دلش میگیره دیگه 

مادرت نمی تونه بیاد پیشت؟؟

چرا از این می ترسی که ممکن همه چیز خراب بشه!! هیجان این داشته باش که همه چیز می تونه رو به راه بشه!!

به نظر من نرو حالا که شوهرت انقدر بهت وابستست قدرشو بدون چند بار بری به نبودنت عادت میکنه زندگیت از همه چی مهمتره صبر کن یا مامانت بتونه بیاد یا با شوهرت بری

همه ما یک بار پرسیده ایم چرا؟! و شنیده ایم چون دختری !   

فعلا نرو بزار چند وقت دیگه.

ماهم که فاصله مون یه ساعته دیروز به شوهرم میگم تو شنبه میری سرکار بزلر من چند روز اینجا بمونم؛چون چند روز تو خونه برامون بحث پیش اومد خواستم یه هوا بخوریم قبول نکرد.الانم که جفتمون خونه مامانمیم میگه میخوای بمون فردا بیام.اما من خواستم دو روز تنها باشم فکر کنم

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید