2777
2789
همونایی که میگن سزارین دردی که بعدش کشیدن یادشون رفته.واسه همین میگن مثل اب خوردن.حال اونا رو همون ل ...

واقعاا خیلی سخته من تو اتاقی ک بودم یکی طبیعی آورده بود خیلی اونو میدیم حصرت میخوردم کاش میتونستم اعتماد کنم و طبیعی بیارم ولی میترسیدم مشکلی واسه دخترم پیش بیاد واسه همین سز رو انتخاب کردم 

یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا معلوم  زن داداش دوستم نابود شد  زن دادا خودمم کلی زجرش دادن بعد گفتن اتاق عمل  ...

عزیزم این یه مطلب پزشکیه در مورد بخیه ها تو ضیح دادم شکم هفت لایه رو باید بدوزن و با بافت پرینه فرق داره این دو نوع بخیه اصلن باهم مقایسه نمیشن جدا از مزایا و معایب هردو زایمان، سزارین دومین جراحیه ماژور هستش

خیلی بده من فقط برا دوسانت اینقدر درد کشیدم.دو روز.بیچاره ها چی میکشن تا فول شدن 

بدن ها باهم متفاوته 

مثلا من تومعاینه لگن۳سانت بازبودم

بعد یه هفته دردم گرفت بعد۷ساعت فول شدم ی ساعتم کشیدبچه بیاد بیرون 

ولی یکی مث شما اینهمه درد میکشه ۲سانت باز میشه بستگی ب بدن داره

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

من از کی میتونم گن ببندم سزارین شدم و فعلا برام شخته ک به شکمم فشار بیارم ولی میترسم شکمم بزرگ بمونه چیکار کنم بنظرتون ؟؟؟

عزیزم این یه مطلب پزشکیه در مورد بخیه ها تو ضیح دادم شکم هفت لایه رو باید بدوزن و با بافت پرینه فرق ...

در مورد بخیه نمیگم که   کلی میگم   

از نظر من سز بهتره  هر کس نظر خودشو داره  

خدایا شکرت. 

اگه خوش زا باشی

اگه بچه ات ریز باشه

اگه لگنت مناسب باشه

اگه در دوران بارداری ورزش ها و پیاده روی رو منظم انجام دادی که بدنت کشش لازم رو پیدا کرده باشه

اگه ارثی مادرتم خوش زا بوده باشه

اگه تغذیه مناسبی داشته باشی

اگه دکتر و بیمارستان و مامای همراهت عالی باشن

طبیعی بهتره

مثل من که کلا هم دوتا بخیه خوردم کل دردم شاید یه ساعت نشد و مثل درد پریود بود و اون دردی که جیغ میزدم ازش ده دقیقه آخر بود و قبلش انگار درد نداشتم تاز ه برای من هیچ روش بی دردی رو اعمال نکردن

عاقا در غیر این مواردی که بت گفتم فقطدسزارین خوبه...دروغ چرا

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
من از کی میتونم گن ببندم سزارین شدم و فعلا برام شخته ک به شکمم فشار بیارم ولی میترسم شکمم بزرگ بمونه ...

من که از همون بیمارستان گن بستم  دکتر گفت تا چهل روز ببند بعد از اون دیگه نمیخواد چون بعد از اون گن مانع جمع شدن شکم میشه حرکت ورزشی یاد داد

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

خوبی طبیعی اینع که بعدش میتونی بدوی و دوی ماراتن بری😂😂😂البته من که همه اش اخ اوخ میکردم که شوهرم فک نکنه راحت زاییدم پررو نشه😄😄😄😄کلی تمارض کردم

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
من که از همون بیمارستان گن بستم  دکتر گفت تا چهل روز ببند بعد از اون دیگه نمیخواد چون بعد از او ...

شما وزنتون زیاد بوده مگه ؟