2777
2789
بر اساس شرایط بدنت و نظر دکترت باید انتخاب کنی .  البته فراموش نشه که در کشور های پیشرفته طبیع ...

اره منم طبیعی دلم میخواست بعد دیدم تو ایران خیلی ریسکش بالاس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طبیعی زایمان کردم خیلی خوب بود راضیم ازش😉

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
ولی بخیه طبیعی سطحیه با هفت لایه شکم اصلن قابل مقایسه نیس

از کجا معلوم  زن داداش دوستم نابود شد 

زن دادا خودمم کلی زجرش دادن بعد گفتن اتاق عمل 

اینقدر گریه کردن همه  

که به زور دستگاه بچشو در اوردن  

سرش کشیده شد  و بد جور موند

خدایا شکرت. 
طفلکی...😔خدا کمکشون کنه

خیلی بده من فقط برا دوسانت اینقدر درد کشیدم.دو روز.بیچاره ها چی میکشن تا فول شدن 

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
نمیتونی بفمی گلم بعضی وقتاژنتیکیه.من دوروزدردکشیدم دهانه رحمم فقط پنج سانت بازشداخرم سزارین شدم:-(

اخیییی بمیرم برات.مامانم من و خواهرمو طییعی به دنیا اورده

ميشه عكس گن تو بذاري يا بهم بگي از كدوما بود؟ جاي بخيه ها اذيت نكرد؟ تو روز چند ساعت ميبستي و چند ...

از خود بیمارستان خریدم از این کشی کرم رنگاس. نه اذیت نکرد اصن دکترم گفت بدون شکم بند از جات پا نشو چون چربی شکم میفته رو بخیه فشار میاد بهش. یکی دو ساعت میبستم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
سزارین شکمت بخیه بخوره بهتره تا اونجا

خیلییی درد داره البته من اینجوری سزارین سخت بود برام تازه 6روزه زایمان کردم هنوز کلی درد دارم 

یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره         

همونایی که میگن سزارین دردی که بعدش کشیدن یادشون رفته.واسه همین میگن مثل اب خوردن.حال اونا رو همون لحظه باید میدیدی و ازشون سوال میپرسیدی از دوستام چندتا سزارینی داشتیم که یکیش همین دیروز بود از درد داره ناله میکنه.حالت برسیم به طبیعی.اینم از اون سختر.هردوتاش سخته.چون زایمانه دیگه.حالا ببین عشقت چی میکشه.همون رو انتخاب کن.

Dunya Anneme deyme noulur
چه عالی دکتر و بیمارستانتون کجاس و اسمش چیه?

کاشانم 

بیمارستان بهشتی

دکترم طبسی

البته دکترم سرزایمانم نبود

یه مامابودعالی هم کمکم میکرد هم روحیه میداد.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.