2777
2789
عنوان

آزمایش واسه کم خونی نی نی

105 بازدید | 15 پست

دخترم 9 ماهشه کی باید ببرمش واسه آزمایش خونی؟؟

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه یک سالگی ،بهداشت گفت ببرید هشت ماهش بود بردم

به من گفتن هفت ماهگی ولی دلم نیومد ، قطره آهنم نمیخوره تف میکنه میترسم کم خون بشه 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

الان بگیرم نشون نمیده؟؟ 

چرا نشون میده .ولی امکان داره دوباره ۱ سالگی بفرستند.معمولش این که ۶ ماهگی.۱سالگی و ۱۸ ماهگی بری.زن داداش منم نرفته.دکتر گفت صبر کن ۱ سالش بشه.دیگه یک دفعه برو

😍😍😍😍😍😘😘😘
چرا نشون میده .ولی امکان داره دوباره ۱ سالگی بفرستند.معمولش این که ۶ ماهگی.۱سالگی و ۱۸ ماهگی بری.زن ...

آها ،ممنون

به من گفتن هفت ماهگی ولی دلم نیومد ، قطره آهنم نمیخوره تف میکنه میترسم کم خون بشه 

عزیزم این مهرمبونیا به ضرر خود بچه میشه.ببخشید قصد ناراحتیتونو ندارم.ولی اگر خدای نکرده کم خونی داشته باشه با دوز کمتره وبا دارو رفع میشه.هرچی سن بالاتر بره کم خونی هم بیشتر میشه.دوز دارو ت بیشتر میشه.پس همیشه مهربونی به نفع بچه نیست😊😊😊

😍😍😍😍😍😘😘😘

عزیزم اگه قطره نخوره حتما درگیر کمخونی میشه.منم دخترم نمیخورد منم اصرار نکردم.همه میگفتن مگه قدیم بچه ها ازینچیزا خوردن؟

ولی اشتباهه...الان که دوسالشه کمخون و بی اشتهاس

شالتم افتاد جو و فوق العادش کرد! بعله    

پسر منم نمیخورد،

ولی خداروشکر کم خونی نداشت

بهداشت می گفت اکثر بچه ها دارن جای نگرانی نیست،

سعی کن با سرگرم کردنش قطره رو با سرنگ بریزی ته حلقش

الان پسرم چهار سالشه،شربتاشو خودش میاره میخوره

عزیزم اگه قطره نخوره حتما درگیر کمخونی میشه.منم دخترم نمیخورد منم اصرار نکردم.همه میگفتن مگه قدیم بچ ...

اره ، الان پسرم کم خونی مینور داره خیلیییی کم اشتهاس خیلیییی نگرانم دخترمم مثل پسرم بشه ، چون شیرخشکی هم هست بیشتر نگرانم

پسر منم نمیخورد، ولی خداروشکر کم خونی نداشت بهداشت می گفت اکثر بچه ها دارن جای نگرانی نیست، سعی ک ...

خداروشکر ،،من پسرم کم خون و کم اشتهاس دختر خواهرمم خیلی ضعیفو لاغره اما کم خون نیس 

مینور ژنتیکی هست.و باید ببریشون زیر نظر پزشک همیشه.خطرناک نیست ولی خب یه کم خونی مزمنه..باید بهشون برسی.دخترتم ببر دکتر اگه داشته باشه دور از جونش از الان مشخص بشه بهتره

شالتم افتاد جو و فوق العادش کرد! بعله