2777
2789

دوستان اگه یادتون باشه چندبار تاپیک زدم . من یکماهه عقب انداختم الان بیبی چک انداختم صبح. مثبت و سریع پررنگ شد.. 

اما دو سه روز پیش بخاطر ابنکه پریود بشم چارتا پروژسترون زدم. بنظرتون مال اون آمپولا نیس مثبت شده؟؟

خدایا ممنونم منت به سرم گذاشتی بهم دختر دادی. دل همه منتظرا شاد بشه الهی😍😍

توروخدا بیاین چندماهه منتظرم این ماه ویتاگنوس و رازیانه خوردم فکر کردم بهم نساخته هورمونام بهم ریخته حالا میبینم بیبی +++ شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از خودت رفتی پروژسترون زدی؟

اره دکتر برام نوشت گفتم پریود بشم نمیدونستم حامله م چون سه هفته پیش بیبی انداختم منفی شد دیگه ناامید شدم گفتم حتما مث همیشه نامنظمم دیگه

بهاطر پروژسترون نیس ربطی نداره 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم تازه من باردارم دارم از پیش خودم پروژسترون میخورم پروژسترون جای بچرو محمک میکنه اگرم باردار نباشی باعث میشه پریود بشی نگران نباش عکس بی بیچکتم بزارمبارکه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

پروژسترون فط جای بچه رو سفت میکنه یااگت حامله نباشی پریود میشی شماهم به احتمال زیاد حامله ایی واضحه خط بی بی چکت!؟؟؟

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
پروژسترون فط جای بچه رو سفت میکنه یااگت حامله نباشی پریود میشی شماهم به احتمال زیاد حامله ایی واضحه ...

دوتا خط پررنگ و غلیییییظ سریییع 

حالا خوبه یه پسر داری و انقد ذوق داری😂😂😂

دوتا خط پررنگ و غلیییییظ سریییع 

بارداری دیگه مبارکه گلم برو ازمایش