2777
2789
عنوان

تولد

108 بازدید | 13 پست

من تولد خانواده نامزدمو تبریک گفتم و جشن گرفتیم.

ولی نامزدم با اینکه بهش گفتم ک تولد خانواده خودمو ،انگار ن انگار.

خودش گفته بود بهم بگو کی هست. ولی تولد مامانمو چندبار بهش یادآوری کردم، مامانمم منتظر بود ک بهش تبریک بگه.

آخرم خودم بهش بعد دو روز باز گفتم . ک زنگ بزن ب مامانم تبریک بگو.

حالا چندوقت دیگه تولد پدرشونه، از طرفی دلم نمیاد ک تبریک نگم و تولد نگیرم براشون. ولی رفتار نامزدم تو این مورد سردم کرده.

برام دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر خواهر

شاید بی حواسه نامزدتون

من خودم تولد همه ی عزیزانم یادم میره:))

همیشه با یه عالمه تاخیر تبریک میگم یا ممکنه کلن نگم

هیچ سوقصدیم ندارم یادم میره:))

سیل از کشور ویرانه تهی دست رود،باده با مردم نادان چه تواند کردن؟

عزیزم همین اول کار یه کتاب در مورد تفاوتهای رفتاری مرد وزن مطالعه کن 

دنیا مردها کاملا متفاوتتر از اون چیزی هست که تصور میشه

بله بهتون گفته یاداوری کنید اما در واقع اینو یه کار مهم نمیدونه چیزهای دیگه براش اولویت دارن تا تولد سالگرد از این چیزها

سخت نگیر خواهر شاید بی حواسه نامزدتون من خودم تولد همه ی عزیزانم یادم میره:)) همیشه با یه عالمه ت ...

تولدای خودشون رو خوب یادشه. ولی ب من ک رسید تولد و روز پدر و یادش رفت

برام دعا کنید
خب وقتی براشون مهم نیس چرا میپرسن؟

آره خب سر اين قضيه حق با شماست ، ايشون هم شايد سعى خودشو داره ميكنه كه به شما نشون بده كه واسش مهمين ، ولى خب شايد واقعا ارزش قائل شدنو تو اين چيزا نميبينن

وا...... تو چرا تولد واسه پدر شوهرت بگیری.....😒😒خودشون میگیرن دعوتت کردن کادو مبگیری تبریک میگی . ...

ن من تولد نمیگیرم دیگه.

شاید براشون کادو خریدم یا فقط زنگ بزنم تبریک بگم.

خب منم دوس دارم برا خانواده منم تبریک بگه ن این مدلی  

برام دعا کنید
ن من تولد نمیگیرم دیگه. شاید براشون کادو خریدم یا فقط زنگ بزنم تبریک بگم. خب منم دوس دارم برا خانو ...

من هفت ساله تمام مناسبت ها رو حصورب رفتم تبریک گفتم و یا اگه واقعا نتونستم تلفن زدم امسال یه عمل داشتم نزدیک یه ماه استراحت خودشون کار داشتن چند تا کارگر رو ساختمون. نه زنگ زدن نه اومدن . فقط مادر شوهرم زنگ زد . دیگه پشت دستمو داغ کردم که یه کاری بکنم براشون. شوهرم میگفت بهشون زنگ نزن من میگفتم نه عیده بزا تبریک بگم به خانواده خودم تبریک گفتم. شوهرم اوایل به زور تبریک میگفت بعد یکی دو سال همونمذاشت کنار

من هفت ساله تمام مناسبت ها رو حصورب رفتم تبریک گفتم و یا اگه واقعا نتونستم تلفن زدم امسال یه عمل داش ...

ب من خیلیا گفتن این کارات خودشیرینی هست، ولی اینجوری نبود.

چون به همه تبریک میگم و یادشون هستم گفتم چون تولدشون زودتره، براشون تولد بگیرم. ولی نوبت خانواده خودم شد به نامزدم ک خودم گفتم مجدد.

ایشونم حتی به مادرشون نگفت ک با مامانم تماس بگیره تبریک بگه. مادر من کادو هم براشون برده بود حتی 

برام دعا کنید
ب من خیلیا گفتن این کارات خودشیرینی هست، ولی اینجوری نبود. چون به همه تبریک میگم و یادشون هستم گفتم ...

خوب پس تو این باغ ها نیستن لدفن خودشیرینی ها تو تعطیل کن که مث من در آینده نخوره تو پرت.فکرشو کن عمل کردم بیشعورا نکردن یه تکه پا بیان منم خونه مامانم اینا اینقد ضایع شدم بعد دو هفته مادر شوهرم زنگ زد داریم میایم گفتم نمیخواد بیاین اذیت میشین. حالا خونه شون تا خونه ما ده دیقه هم پیاده روی نداره