2777
2789
عنوان

دوستانی که ivf کردن بیان

3681 بازدید | 243 پست

سلام..شنبه انتقال داشتم..دیروز افتادم به خونریزی ‌.خون و لخته کاملا شبیه پریود..۶روز بعد انتقال..یعنی دیگه امیدی نیست به بارداری؟ مگه میشه انقد زود پریود شد بعد انتقال..وقت پریود خودم ۷روز دیگه س..شوهرم میگه شیاف و داروهاتو قطع نکن تا فردا دکترت بگه.نظرتون چیه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من هم وز چهارم انتقال م هست منم امروز  لک بینی دارم  چرا اینطوریه؟

اگه لکه بینی داری آمپول بزن.یا شیافتو ۳تا کن

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

حالا میخوام از دکتر عارفی وقت بگیرم..دیگه نمیدونم چیکار کنم.منکه با توجه به شواهد پ شدم.اونم پ شدید و بی سابقه

اصلا لکه بینی خوبه یا بد؟؟؟ بعضی جاها دیدم نوشته نشونه لانه گزینی هست،یعنی چهار روز بعد انتقال لانه ...

خوبه..ولی استراحت کن و به حجمش دقت کن.کم و زیادشو به دکترت بگو که دوز پرورسترون زیاد کنه..نهایتش میکنن ۴تا شیاف یا مثلا دوتا شیاف دوتا آمپول

فردا به دکترم زنگ میزنم، خداکنه بگه شیافم رو اضافه کنم ، چون اصلا آمپول دوست ندارم ،تازه هر روز باید برم درمانگاه که برام تزریق کنند

راستی من سر خود هر شب نشاسته با آب میخوردم،دیگه نخورم؟

دکترم هرچی زنگ زدم جواب نداد،منم با توجه برگه ای که بهم داده بودند رفتم آمپول زدم هشت ساعتی پروژسترو ...

ببین اگه با اینا لکه بینیت کم نشد..آمپولت میشه روزی دوتا..تو یه سرنگ...بعد اگه باز لکه بینی بود بسپار به خدا..چون دیگه پروژسترون درمانی داری..لکه بینیت مربوط میشه به تغییرات رحم

ببین اگه با اینا لکه بینیت کم نشد..آمپولت میشه روزی دوتا..تو یه سرنگ...بعد اگه باز لکه بینی بود بسپا ...

هنوز تموم نشده، البته امروز آمپول رو شروع کردم

استرس میگیرمی وقتی میبینم قطع نمیشه

نمیدونم فردا آمپولم رو دو  تایی بزنم یا صبر کنم !!

خوب چرا از اول دوتا آمپول با دوتاشیاف نمیدن که آدم استرس نگیره

راستی من هر دوازده ساعت قرص استریودل میخورم اون رو هم باید 8ساعتیش کنم؟