2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تجربه .......من چند سال پیش برای دخترم تخت وکمد رو که خریدم سعی کردم تختش رو نوجانی بخرم الان نوه ام 8سالش هست از تخت استفاده میکنه اونوقت برای نوزادی اش تا 3سالگیش یه تخت پارک خریدم که بقدری زیاد ازش استفاده کرد که خدامیداند این تخت پارک تا هم میشد توی جایی قرار میگرفت اندازه یه گیتار توکیف جامیوفتاد که هر جا میرفت میبرد واستفاده میکرد انگلیسی بود بنام گاباردین سعی کنید ازاین تخت پارک بخرید شاید گرانتر باشه ولی میارزه بچه که بزرگتر شد میتونید پارک براش درست کنید

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین