2777
2789
عنوان

خونریزی کم

196 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من شش ماه پیش یه سقط داشتم و تا دوناه پریود نشدم بعدش با قرص پروژسترون شش روز لکه داشتم که جرو پریودم بودماه بعدش قرص اهن خوردم پریودم شدید بوددوماه هست که قرص کلومفن و لتروزول میخورم امپول هاش سی جی هم‌زدم ولی یه دوره هست که پریودم خیلی کمه خیلی نهایت روز سوم قطع میشه.دکترم رفتم سونو هم شدم کیست نیست ولی چرا کم‌سده لازمه قرص اهن بخورم بنظرتون دوترم برام ننوشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو دکترعزیزم ایشالله بهتر بشی و ی نی نی ناز خدا بهت بده صحیح وسالم

تحت نظر دکترهستم حتی دیروزم پیشش بودم یکشنبه هم باید برم پیشش واس سونو مجدد ولی بهش گفتم خونریزیم‌کمه سونو کرد گفت کیست نداری دیگه قرص اهنم ننوشت برام

تحت نظر دکترهستم حتی دیروزم پیشش بودم یکشنبه هم باید برم پیشش واس سونو مجدد ولی بهش گفتم خونریزیم‌کم ...

کم خونی داری یا نه?آزمایش دادی تاحالا برای کم خونی?

دوستای گلم لطفا یه صلوات برای حل مشکل بزرگم بفرستین...ممنونم ازتون  
امشب یکی خوردم بازم ازفردا روزی یدونه میخام بخورم

البته با دکتر مشورت کن قبلش سرخود خوردن قرص آهن ممکنه عوارضش بیشتر از فایدش باشه

دوستای گلم لطفا یه صلوات برای حل مشکل بزرگم بفرستین...ممنونم ازتون  
البته با دکتر مشورت کن قبلش سرخود خوردن قرص آهن ممکنه عوارضش بیشتر از فایدش باشه

من دیگه نخوردم هم ن بدونم خوروم ناثیر نداشت امروزم رفتم پیش دکترم سونو شدم گفت تخمک داری دارو نمیدم بهت که کیست درست نشه یبار