2777
2789

سلام. دانشجو دکتری هستم و یه پژوهش جامعه شناسی دارم انجام میدم و می خوام تجارب و فرایند شکل گیری پدیده طلاق رو رصد کنم و با روش گراندد تئوری تحلیلش کنم. قرار نیست در پژوهش اسم کسی و حرفاش مستقیما ذکر بشه فقط مورد تحلیل قرار می گیره. مشارکت کننده ها می تونن افراد مستقیما درگیر طلاق، فرزندان شون و یا اعضای درجه یک شون باش. کسی هست که بهم کمک کنه و تجربیاتش رو بگه بهم؟؟؟؟

من تجربه ای ندارم. فقط یه نکته. چون شما داری از تجارب زیسته افراد استفاده می کنی برای انتخاب متدولوژیت  اگر ازGTبری به سمت پدیدارشناسی راحت تر به نتایج دلخواهت می رسی. به نظرم با استاد رهنمات مطرح کن

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
من تجربه ای ندارم. فقط یه نکته. چون شما داری از تجارب زیسته افراد استفاده می کنی برای انتخاب متدولوژ ...

متشکرم. لذت بردم از نگاه تخصصی ات. و اما محضرت عرض کنم من دقیقا می خوام«فرایند شکل گیری و تجارب....» رو «فهم» کنم. و گراندد برای فهم فرایند خیلی مناسب تره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متشکرم. لذت بردم از نگاه تخصصی ات. و اما محضرت عرض کنم من دقیقا می خوام«فرایند شکل گیری و تجارب....» ...

انشالله موفق باشی 😊😊😊🙏🙏🙏🙏

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
کجا جامعه شناسی خوندین و تا چه مقطعی؟

جامعه شناسی نخوندم. دکترا دارم یک رشته دیگه. استاد دانشگاه هستم. در زمینه متدولوژیها مطالعه داشتم قبلنا😊😊😊😊

جامعه شناسی نخوندم. دکترا دارم یک رشته دیگه. استاد دانشگاه هستم. در زمینه متدولوژیها مطالعه داشتم قب ...

همکاریم پس. منم چندسالی هست تدریس دارم. معمولا به علاوه ما بچه های جامعه شناسی، بچه های پرستاری و علوم تربیتی درگیر روش کیفی ان. یکی از این دوتا رو خوندین یحتمل