2777
2789

سلام دوستان پسریکساله ام  دو سه روز بود مدفوعش زرد رنگ اما بسیار بدبو شده بود اما امروز که سه بار شکمش کار کرده مدفوعش سبز رنگ و بد بوست نگرانم خیلی....انقدر مدفوعشم اسیدی شده که تمام پاهاشو سوزونده اصلا حالم بده نمیدونم چرا اینطوری شده تب و بی اشتهایی و بی حالی هم نداذه بگم سرماخورده قطره اهنشم سه چهار روزه ندادم که ببینم رنگ طبیعی مدفوعش چه رنگی میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یااز دراوردن دندونهای عقبه یا گرمازده شده یا عفونتی داره که ممکنه بزنه بیرون‌مثل گلودرد توسرماخوردگی

اماتجربه خودم پارسال اینجوری شد بچم گرمازده شد بکی دوروز اول فقط شل شدو سبز شد و... امادوروز بعد شروع شد روز میرسید ۱۴ بار اسهال میشد جوری که هیچی جزاب نبود پسرم انقدر حالش بدشد که مجبورشدم دوروز بیمارستان بخوابونم تااب ازدست رفته اش براثر سرم جایگزین بشه

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
اما سرما نخورده نه سرفه نه ابریزش بینی نه تب نه بی حالی و کسلی هیچی غذاشم خوب میخوره شیر خشکم همینطو ...

دختر من بارها اینطوری شده هر بارم که میبرمش دکتر میگه رنگ مدفوع مهم نیست فقط وقتی بدنشو میشوری چرب نباشه برا بد بویی که دیگه نباید گل و بلبل باشه مگه اینکه خیلی غیر طبیعی باشه

عاشق دخترم و باباشم  

گلم نگران نباش مدفوع سبز یکی از نشانه های گوش درده ، بچت داره دندون در میاره واسه همین گوشش درد میکنه و مدفوعش سبزه ، واینکه مدفوعش اسیدی نیست عزیزم ، سوختگی بدنش برای حرارت بدنشه که داره دندون درمیاره بعضیا تب میکنن بعضیا مثل پسر شما میسوزن اصلا نگران نباش