2777
2789
عنوان

دلتنگ شوهرمم 😳دوری چه سخته 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 6769 بازدید | 103 پست
اتفاقا سعي كن باور كني كه اين يكي بد شد، دليل نميشه همه بد باشن، دنيا آدماي خوب هم داره، تصميم جديد ...

عرضه عوض کردن زندگیمو ندارن بی عرضه م خاک تو سرم بمیرم راحت شم

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هر دفه زنگ میزنه گریه میکنه .کاش اقلا زود به زود زنگ میزد اوایل 20روز میشد زنگ نمیزد تازگیا هفت ...

ملاقات  چی 

خودش   دوس  نداره بری 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
بیست و پنج ماه...قاضی گفته یک سومش رو میری یعنی هشت ماه...بقیش رو عفو میخوری

اگه تو زندگی مشکلت فقط همینه پس شکر کن چیزی نیس تموم میشه ،کاش مشکل منم مث شما حل شدنی بود

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
خب بعد انتظار نی نی دارشدن هم داری؟؟؟؟؟

کلاهمسرم خیلی اهل رابطه نیست ولی خوب موقع اون کارمون 🙈مییادوبعددوباره جدامیخوابیم مثل همین الان 

البته اوایل اونجوری نبود چندماهیه میل جنسیش خیلی کم شده 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
شرايطت چيه مگه؟ بچه داري؟

اره حامله م،

بیست و پنج ماه...قاضی گفته یک سومش رو میری یعنی هشت ماه...بقیش رو عفو میخوری

پیرزن  ک میگی چند سالش بوده 

عابر پیاده بوده 

دلیل تصادف چی بوده 

عزيززززززم😓

😭😭😭

شوهر من خرجشا با منجق دوزی در میاره منم اینجا بدون خرجی ولی پیش مامانم اینام 

خدا کمکتون کنه عزیزم 

مشکلاتت حل شه 😊😊

ملاقات  چی  خودش   دوس  نداره بری

ی شهر دیگه ست ی ساعت با اینجا راهه خانوادم اجازه نمیدن برم میگن نباید بری سراغش اوایل میخاستن وسایلما بیارن خونه را که مستاجر بودیم تحویل بدن