2777
2789
عنوان

دلتنگ شوهرمم 😳دوری چه سخته 😢

6769 بازدید | 103 پست

شوهرم بخاطر کارش تا اخر مرداد نیست و رفته شهر دیگه و شاید تو این دوماه فقط دوماه بتونه بیاد اونم فقط یه روز

اولین باره که از هم دوریم . دو روزه که رفته 

خیلی دلتنگشم 😢 

بخاطر راحتی من نذاشت بمونم خونه مادرش اینا . الان من خونه بابامم . اما خیلی حوصلم سر میره 

هر روز تقویمو نگا میکنم . روزا رو میشمرم . دقیقا 45 روز دیگه باید بمونم اینجا . 

از طرفی هم ب گوشم رسید ک مادرشوهرم میگفته باید اینجا هم بیاد بمونه و گلایه میکرده 😕 من که نمیرم . باز اینجا سرم گرم میشه با خواهز و برادرم و هر احتیاجی داشته باشم هرچی لازم داشته باشم بابام برام فراهم میکنه . .. اما اونجا چی ... 😕 

وای خدا دوری چه سخته شبا خوابم نمیبره ...

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زود میگذره عزیزم.ایمو نصب کن همو ببینید از دلتنگیت کم میشه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

خیانت نکنه یه وقت مرد باشی دو ماه خانم نبینی  

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت