2777
2789
عنوان

دلتنگ شوهرمم 😳دوری چه سخته 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 6769 بازدید | 103 پست
هیچی جای حضور زنده رو نمیده

بعله والا ماتو کاره شما موندیم وره دلتونه هی غر میزنید موقعی ام که نیس اینجوری 😯 والا انیشتینم بیادا از معادلاته مغزه خانوما سر در نمیاره 🙆

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درکت میکنم ،شوهرمنم رقته اهواز ۴۰روز میخاد بمونه ،منم خیلی ذلتنگشم ،اما از وقتی رفته بدنسازی کار میکنم میخام ةا اومدنش اندامم رو خوشگل کنم

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
😩 چرا برا من راحته دوریش

چون دلتو شکسته . . . 

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

اره ایمو دارم و حرف هم میزنیم اما بقول دوستمون جای حضور زنده رو نمیده حضورشو تو خونه که احساس نمیکنی اونم برای اولین بار خیلی سخته 

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼
واي توروخدا اين وسط باز حرف خيانت رو نزنين، كي ميگه همه مردا خائنن؟!!😤

منم فکر میکردم هیچ وقت شوهرم خیانت نمیکنه اما کرد😭😭😭

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
منم 50روزه شوهرم ندیدم فقط دو سه بار صداشو شنیدم 25روز دیگه میاد فقط روز شماری میکنم .شوهر من زندانه

آخی چرا 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
منم 50روزه شوهرم ندیدم فقط دو سه بار صداشو شنیدم 25روز دیگه میاد فقط روز شماری میکنم .شوهر من زندانه

کاش شوهر منم زندان بیفته