2777
2789
عنوان

در ماههای اول بارداری چیا بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 34 پست

منم لکه بینی دارم ماه دوم هستم لوبیا قرمز عسل دارچین زعفران زرشک و ادویه جات زیاد یا تند عرقیات جوشانده گیاهی خورشت کرفس اصلا ابدا نخور عزیزم گرمیجات نخور 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفت😢اصلن نمی تونم کاری کنم مثل یه جنازه افتادم😢

ب خاطرسردردت برودکتروبگوک بارداری.قرص مخصوص خودشوداره.ویتامین ب ۶مگه مصرف نمیکنی صبحا؟برای تهوع خوبه.زنجبیلم باچای مصرف کن البته خیلی کم.برای استفراغ خوبه.صبحاقبل اینکه ازرختخواب بلندشی نان سبوس داراندازه کف دست بخور.ازشب قبل بزارکنارخودت.غذاهم نمیتونی بپزی ب مامانت بگوبپزه ب شوهرت زنگ بزنه بگه بره غذاروبیاره.مامان من بعضی وقتااون کارومیکرد.دروپنجره روهم بازبزار.یه ماسکم بزن موقع غذاپختن تااذیت نشی.

ب خاطرسردردت برودکتروبگوک بارداری.قرص مخصوص خودشوداره.ویتامین ب ۶مگه مصرف نمیکنی صبحا؟برای تهوع خوبه ...

ممنونم عزیزم اسم قرص سردرد چیه به دکترم بگم ببینم چی می گه متاسفانه بدبختی مادر ندارم خواهرم ندارم تنهای تنها هیچی فقط جنازه😢

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
ممنونم عزیزم اسم قرص سردرد چیه به دکترم بگم ببینم چی می گه متاسفانه بدبختی مادر ندارم خواهرم ندارم ت ...

آخیییی فدات شم.باشه اسم قرصونمیدنم تویه کاغذپیچیددادک یبارم ننداختم.منیزم بود.توب دکترت بگی حاملم مینویسه برات