2777
2789
عنوان

در ماههای اول بارداری چیا بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها حالتون خوبه می تونید غذا درست کنید من از شدت ویار وحشتناک و ببخشید استفراغ و سردرد از جام نمی تونم بلند شم حتی دکتر نتونستم برم😢😢😢😢

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
بخاطر همین لکه بینی و خونریزی،دیروز قطع شده بود باز امروز اومد😢

باید حتما استراحت کنی تا قطع شه عزیزم.کلا این سه ماه اول رو باید خیلی مواظب باشی.کار سنگین،پله،نزدیکی،ماشین،جارو برقی ممنوع

هفت😢اصلن نمی تونم کاری کنم مثل یه جنازه افتادم😢

اشکال نداره عزیزم انشالا یکی دو هفته دیگه بهتر میشی یا برو دکتر بهت قرص تهوع میده،کاشکی منم انقدر حالم بد بود ولی خونریزی نداشتم😭

باید حتما استراحت کنی تا قطع شه عزیزم.کلا این سه ماه اول رو باید خیلی مواظب باشی.کار سنگین،پله،نزدیک ...

همه رو رعایت میکنم از اولش ک کلا خوابیده بودم فقط واسه ببخشید دستشویی بلند میشدم بعد دیدم چند روزه لکه بینیم کم شده پاشدم غذا درست کردم ظرف شستم باز امروز شروع شد😢